06.09.2014 21:58

SK Nový Knín - TJ Mongeo Podlesí 4:1 (2:0)

Proti adeptovi na postup, týmu Podlesí, jsme opět doma odehráli velice pěkné utkání. Po většinu času jsme byli aktivnější a po vstřelní čtyř gólů, zatímco soupeř nám dal jen jednu branku, jsme si zaslouženě připsali do tabulky další tři body.

Po řadě měsíců se v dresu našeho týmu po těžkém zranění objevil D. Patetl a odehrál dobré utkání. A protože stejně si vedli i další naši hráči, jejich aktivita přinesla svůje ovoce. Už ve třetí minutě vyslal na branku Podlesí prudkou střelu T. Slezák, jenže jeho projektil jen těsně minul konstrukci. Hosté oplatili stejnou mincí, se slabým zakončením si ale L. Macho snadno poradil. Další šanci jsme neproměnili po akci B. Rákosníka, který našel v šestnátce volného M. Šustra, jeho střelu ale gólman vyrazil a dvě opakované od dalších hráčů zablokovali hostující obránci. Zahrozit mohlo i na druhé straně, jenže to by Janát musel trefit odkrytou branku, míč z jeho kopačky totiž naštěstí z malého vápna mířil vysoko nad.

A tak přišla 18. minuta, po lajně na pravé straně se protáhl B. Rákosník, jeho přihrávka našla zcela nekrytého P. Drechslera, pro kterého už nebyl problém zasunout míč do sítě. Hosty tento vývoj utkání jakoby překvapil a až do konce poločasu se nezmohli před naší brankou na kloudnější akci. Zato naši hráči excelovali a v 27. minutě šli do vedení už 2:0. To si na centr B. Rákosníka naběhl V. Sklenář a hlavou asi ze sedmi metrů zajistil našemu týmu dvoubrankový náskok. Byla to premiérová branka tohoto hráče v dresu prvního mužstva. Do konce poločasu jsme předvedli ještě několik pěkných akcí, potlesk si zasloužili hlavně střely D. Patetla a T. Slezáka, ale už bez gólového zápisu.

Začátek druhého poločasu byl pro naše mužstvo nejlepší, jaký mohl být. Hned v 46. minutě totiž rychle rozehrál aut F. Sklenář, vysunul P. Drechslera, který míč zatáhl po levé straně k vápnu, přihrávkou našel nabíhajícího D. Patetla, který střelou asi z 10 metrů už potřetí rozvlnil síť v brance Podlesí. To se ale nevzdalo, neuteklo ani pět minut a po akci na levé straně a centru se odražený míč dostal zásluhou Gabriela do naší branky. Hosté se sice pokusili o zvrat, jenže naráželi na dobře organizovanou obranu, z které jsme vyráželi do nebezpečných kontrů. Přišla 71. minuta a jeden z protiútoků jsme proměnili. Střídající P. Vlk, který nebyl na hřišti ani minutu, vypíchl ještě na naší polovině stoperovi míč a své skoro padesátimetrové sólo přetavil ve čtvrtý gól. Snaha hostů se tak zcela otupila a do konce zápasu museli být rádi, že si do okresního města neodvezli vyšší příděl. Jenže Šustr, Sekýt, Kukla, který hlavou trefil břevno, či Slezák si jako jejich kolegové nevedli, a tak se skóre už do konce zápasu nezměnilo.

Branky: 18. Drechsler, 27. V. Sklenář, 46. Patetl, 71. Vlk

Sestava: Macho - V. Sklenář, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Rákosník (70. Vlk), Sekýt, Slezák, F. Sklenář (88. Sládek) - Drechsler (78. F. Kukla), Patetl (62. Fiala)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904