07.02.2016 21:57

SK Nový Knín - TJ Mnichovice 2:2

S účastníkem okresního přeboru Prahy-východ, týmem Mnichovic, jsme v dalším přípravném utkání uhráli jen remízu. Zejména v prvním poločase jsme z řady šancí dali pouze jednu branku, abychom ve druhém dějství neudrželi hubené vedení, a tak zápas nakonec skončil 2:2.

Především v zadních řadách jsme díky absenci některých hráčů museli improvizovat, a tak na post stopera nastoupil nejprve asistent trenéra S. Puchmajer, ve druhé půli místo něj potom Š. Hrubý. Hosté měli dobrý vstup do utkání, využili naši krátkou malou domů a hned asi ve 3. minutě šli do vedení. Než jsme se stačili zkonsolidovat, ještě dvakrát zahrozili, jenže tentokrát bez úspěchu. Teprve potom jsme přidali a výsledkem byla šance J. Stočese, gólem neskončila ani následná dorážka P. Foltýna. Za chvíli sudí odpískal pokutový kop za ruku mnichovického stopera, jenže J. Poučkovi gólman směr střely vystihl, míč vyrazil, stejně bravůrně zneškodnil i okamžitou dorážku P. Foltýna. Teprve dotřetice jsme se prosadili, a to Pavlem Foltýnem, který vstřelil gól hlavou. A když si už 55letý gólman Mnichovic Jan Vinš suverénně poradil i s únikem J. Poučka, první poločas skončil smírně. 

Ve druhém poločase byla hra už rozháraná, tomuto hodnocení se vymyká snad jen akce těsně před naším druhým gólem. J. Pouček se na levé straně vápna odpoutal od svého strážce, přihrál na penaltu nabíhajícímu P. Foltýnovi a ten se střelou z první nemýlil. Ke druhému gólu hostů jsme přispěli opět velkou chybou v rozehrávce, když jsme do úniku vyslali hostujícího útočníka. A hosté mohli i vyhrát, jenže pokutový kop za naši ruku také nedali, střela šla totiž vysoko nad břevno naší branky.

Góly: 32., 58. P. Foltýn

Sestava: Petřík - Stočes, Puchmajer, Lomoz, Vlasák - Kukla, Foltýn, Fiala, Vostrý - Slezák, Pouček, střídali Š. Hrubý, Štěpánek

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904