25.08.2013 13:20

SK Nový Knín - Spartak TOS Žebrák 3:1 (2:0)

O víkendu vstoupili Ševci po mnoha letech do I. B třídy. Vzhledem ke stále neuspokojivému stavu hrací plochy u Kocáby po letošních povodních se utkali se soupeřem z Žebráku na hřišti v nedaleké Prostřední Lhotě.
 
Svoji kvalitu domácí potvrzovali již od úvodního hvizdu a hosté se jen s vypětím všech sil dokázali bránit a jen sporadicky podnikali rychlé protiútoky. Už do poločasu dokázali knínští hráči vstřelit dvě branky. Ve druhé části se obraz hry nezměnil, domácí bušili do žebráckých vrat a museli si jen dávat pozor na vlastní chyby téměř nevytížené obrany. Z místy až drtivého tlaku dokázali Ševci přidat jen jeden gól a v závěru ještě nechali prosadit hostující tým. Na výsledek to však nemělo vliv a domácí tak velmi dobře vstoupili do nové sezóny a připsali si 3 body za snadné vítězství 3:1.
 
"Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, což jsme potvrdili třemi góly, hosté snížili až v závěru po trestném kopu. Myslím, že jsme zcela zaslouženě vyhráli", liboval si po zápase trenér domácích Stracený.
 
Příští utkání hrají Ševci na půdě Vonoklas, se kterými hráli i minulou sezónu ještě o soutěž výš. Výkop je v neděli 1.9. od 17:00
 
Branky: Krmela, Vlasák, Drechsler
Sestava: Petřík - Krmela, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Kozohorský, Sekýt, Plot, Fiala - Sklenář F. Drechsler, střídali Lomoz, Pouček, Stočes, Vlk.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904