25.10.2021 16:28

SK Nový Knín - Sparta Luhy 4:0 (3:0)

Asi k nejsnažšímu vítězství v této sezóně jsme dospěli v tomto kole okresního přeboru. Po celé utkání jsme byli jasně lepším týmem, poměrně brzo jsme šli do vedení a podle tohoto scénáře jsme pokračovali prakticky až do konce. Pokud hosté měli nějakou šanci, tak nikoliv vlastní zásluhou, ale většinou po nedorozumnění v naší obraně. 

Na první pohled přestárlé mužstvo Luhů nekladlo prakticky po celý zápas žádný odpor. Jeho hráči až na výjimky si chtěli zahrát fotbal, jenže často nestíhali, takže bylo jen otázkou, s jakým přídělem od Kocáby odjedou. Potvrdilo se to už v desáté minutě, když si z protihráčů udělal panáky F. Kukla, okolo několika z nich předvedl nevídaný slalom a přesnou přihrávkou vybídl A. Kopeckého k tomu, aby si vstřelil svůj první gól v našem dresu. Hosté se sice přeci jenom v jednom případě dostali do zakončení, po nedorozumění středu naší obrany, trefili ale jen břevno, to však bylo vlastně vše, čeho dosáhli. 

Do konce poločasu jsme vstřelili ještě dvě branky, za zmínku stojí především ta třetí, kdy Kuba Stočes doslova okopíroval počínání svého kolegy při první brance. Rovněž on předvedl obdobný slalom s tím rozdílem, že zakončil sám a překonal gólmana hostů, který svým věkem osmnáct let byl velkou výjjimkou v sestavě Luhů. Jestliže v první půli hosté alespoň nastřelili konstrukci, v druhém dějství už neukázali vůbec nic a protože dostali jen jednu branku, nakonec odjeli s hodně lichotivým výsledkem.

Branky: 19., 53. Rada A., 10. Kopecký, 39. Stočes

Sestava: Patřík - Kukla F., Moravec, Čálek, Kočí Milan (67. Pazderka) - Kopecký (77. Zorek), Foltýn (75. Kočí Matěj), Rákosník, Rada A. (73. Patera) - Stránský, Stočes (85. Tesař)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904