27.02.2017 14:45

SK Nový Knín - Sokol Daleké Dušníky 4:3 (1:0)

Vzhledem k řadě promarněných šancí skončil zápas ještě s přijatelným skóre. V prvním poločase jsme zahodili hned čtyři tutovky, v druhém nejméně stejně tolik, včetně penalty. A protože hosté se k nám zejména v druhém dějství přidali, zápas nakonec skončil naší výhrou o jeden gól.

Naše útoky jsme táhli především po levé straně, ze které pro branku hostů hrozilo mnohem větší nebezpečí než z druhé strany. V prvním poločase jsme ale postupně zazdili v krátkém sledu tři šance, a to J. Stočesem, J. Tuháčkem a M. Lomozem, kteří byli sami před brankářem, jenže nedali. Naštěstí posledně jmenovaný po následném rohu hlavou dostal náš tým do vedení. Hosté v prvním poločasu kromě střely J. Sklenáře asi z dvaceti metrů a závaru po zmatcích po rohovém v našem vápně, kdy nastřelili břevno,  moc nebezpeční nebyli.

V úvodu druhého poločasu jsme dál útočili zejména díky R. Vlasákovi a L. Vostrému, útočníci ovšem doslova spalovali jednu příležitost za druhou, jako dvakrát J. Pouček, jednou J. Tuháček, L. Vostrý a další borci. Pak ale se konečně trefil J. Pouček po úniku na osamoceného gólmana D. Dušník. Takřka vzápětí jsme po další pěkné akci šli už do tříbrankového vedení zásluhou J. Tuháčka. Zvýšit náskok pak mohl J. Pouček po penaltě za faul na tohoto hráče, jenže gólman hostí znovu zaúřadoval a nedovolil míči přejít přes brankovou čáru. V té době už hosté ale znovu začali vystrkovat růžky a po protiútoku a faulu R. Vlasáka kopali pokutový kop, který na rozdíl od nás proměnili. Opět na tříbrankový náskok jsme se dostali díky vlastní brance hostů, na které měl vělký podíl J. Pouček, jehož střílenou přihrávku si do vlastní branky srazil dezorientovaný obránce. D. Dušníky dál vyrážely do rychlých proitútoků, z kterých dva proměnily. V závěru ještě mohli jejich hráči asi dvakrát nebo třikrát skórovat, jenže střely naštěstí z uctivé vzdálenosti míjely naši svatyni, a tak jsme si v přípravě přípsali další vítězství.

Branky: 25. Lomoz, 56. Pouček. 61. Tukáček, 71. vlastní

Sestava: Petřík - Pazderka, Lomoz, Chlumecký, Vlasák - Kozohorský, Fiala, Foltýn, L. Vostrý - Stočes, Tuháček, stř. Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904