31.07.2016 10:40

SK Nový Knín - Sokol D. Dušníky 6:3 (4:2)

Útoky lepší obran, to je krátká charakteristika dalšího našeho přípravného utkání. Hosté šli rychle do vedení o dvě branky po našich neuvěřitelných chybách, jenže nám se podařilo do konce poločasu vývoj utkání obrátit. Druhý poločas pokračoval podle stejného scénáře, hosté snížili, zápletku jsme ale odmítli dvěma pěknými góly. 

Neuplynulo ani pět minut a prohrávali jsme 0:1. Honza Ducho vyzval chybnou přehrávkou do zakončení Z. Houdka a ten pohodlně dostal hosty do vedení. A když sudí v 8. minutě posoudil v šestnáctce souboj P. Foltýna s protihráčem jako faul našeho záložníka, hosté po proměněné penaltě mladším z bratrů Sklenářových už vedli o dvě branky. Naši se z tohoto šoku vzpamatovávali asi dvacet minut, naše hra byla nepřesná, bez pohybu. Pak se nám ale podařil útok po pravé straně, J. Svárovský unikl, položil si i brankáře a zakončoval do prázdné branky. Naše hra se najednou zlepšila o sto procent a ve zbývající čtvrthodině jsme vystřelili další tři branky. Nejprve sudí písknul po souboji T. Slezáka se stoperem (kompenzace?) pokutový kop, který bezpečně proměnil J. Pouček. Za chvíli využil stejný hráč uklouznutí stopera na půlce a svůj únik opět suvéréně proměnil. Poločas jsme zakončili snad nejhezčím gólem zápasu, když M. Lomoz našel na levém halvu nabíhajícího J. Stočese, ten odcentroval a nabíhající, s chutí hrající J. Svárovský vstřelil už čtvrtý gól našeho mužstva. Hosté z Dušník už našich několik hrubek v obraně nevyužili, výsledkem jejich snažení bylo jen nastřelné břevno po dělovce z hranice vápna.

Ve stejném trendu se pokračovalo i ve druhém poločasu. Obě mužstva spíš myslela na útok než na obranu, zejména Dušníky ale byly se zakončením na štíru. Dvakrát je ve vyložené šanci vychytal náš brankář, jednou Žáček ve velké příležitosti vysoko přestřelil. Asi v šedesáté minutě se ale dočkaly, když se znovu trefil po průchoďáku v naší obraně Z. Houdek. Naše mužstvo naštěstí opět zabralo a do konce zápasu vstřelilo ještě dvě branky. Nejprve do prázdné zakončoval hostující M. Kasík po pěkné akci P. Fialy, účet zápasu zakončil J. Stočes, který z levé strany po kombinaci několika hráčů vnik do vápna a střelou na vzdálenou tyč dal náš šestý gól.

Branky: Pouček 2x, Svárovský 2x, Kasík, Stočes

Sestava: Petřík (46. Sláma) - Chlumecký, Lomoz, Ducho, Vlasák - Svárovský, Fiala, Foltýn, Stočes - Kasík, Slezák - střídali Pouček, Vostrý K. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904