08.06.2014 08:46

SK Nový Knín - SK Petrovice 2:2 (1:2)

Nám v utkání už prakticky o nic nešlo, snad jen o reputaci za upracované jaro, naproti tomu hosté z Petrovic také po nepovedené sezóně v závěru soutěže hrají o bytí či nebytí v soutěži. Nakonec se oba týmy rozešly smírně. Jak se později ukázalo, tento výsledek nic neřešil. Hosté o setrvání v naší skupině totiž rozhodnou až v posledním kole ve vzájmeném duelu s Žebrákem, který dopoledne remizoval s už postupujícími Lety.

Zase bez tří florbalistů jsme začali nepřesně, nedůrazně a hosté toho využili. V asi 10. minutě nastřelili ještě jen tyč, v 21. minutě se už radovali, když naši obránci nechali volné hned dva hráče Petrovic a jeden z nich překonal M. Petříka. To nás nevarovalo, dál jsme se spíše sustředili na řeči než na fotbal a Petrovičtí trestali podruhé. Náš brankář neudržel poměrně snadný míč po nákopu z trestného kopu asi ze 30. metrů a dobíhající hráč pohodlně nikým neatakován dorazil do prázdné brány. Teprve potom jsme se trochu zlepšili a v 42. minutě nám pomohl faul na B. Rákosníka na hranici šestnáctky. Sudí usoudili, že se stal už uvnitř vápna a nařídili pokutový kop, který jasně proměnil P. Drechsler. 

Druhý poločas se dlouho hrál jen mezi oběma šestnáctkami, hosté se soustředili na ubránění výsledku, my jsme nic nevymysleli, takže zápas plynul bez vážnějších šancí na obou stranách. Až asi v 74. minutě se do šestnáctky dostal střídající F. Sklenář, vystřelil, brankář hostů míč vyrazil před sebe a náš hráč na podruhé vyrovnal. Tento stav vydžel až do konce, my jsme se nerehabitovali, protože náš výkon nevybočil z jarního trápení, hostům nepomohl, protože jen výhra jim mohla pomoct k lepšímu postavení do posledního kola.

Branky: 42. Drechsler, 74. F. Sklenář

Sestava: Petřík - Krmela, Šustr, Sekýt, Vlasák - Rákosník, Fiala, Plot, Stočes (46. F. Sklenář)- Pouček (64. Stracený), Drechsler 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904