07.06.2015 12:02

SK Nový Knín - SK Petrovice u Sedlčan 2:2 (2:1)

V tropickém vedru proti sobě nastoupila mužstva, kterým jak se říká o nic už nešlo. Náš tým navíc nastoupil bez čtyř hráčů základní sestavy, přesto vstup do utkání měli Ševci lepší. Bohužel jsme opět, po čtvrté za sebou nedali penaltu, pak jsme se ale dvakrát trefili do černého. Soupeř ovšem stačil do poločasu snížit a na rozdíl od nás ve druhém dějství svůj pokutový kop proměnil, takže si zaslouženě veze od Kocáby bod.

Začali jsme střelou J. Sekýta, který tentokrát nastoupil v záloze, jenže ta šla asi ve 3. minutě těsně nad. Po chvíli, kolem 7. minuty, vysunul L. Vostrý na levém křídle R. Vlasáka, který unikl obraně, stoper ho však ve vápně ze zadu srazil - jasná penalta! K exukuci se tentorkát postavil J. Pouček, jenže směr jeho střely k pravé tyči gólman Petrovic Zrůbek vystihl a míč chytil. To nás na nějaký čas srazilo, hosté chtěli využít situace, tlačili se do útoku a výsledkem byla tyč po hlavičce jednoho z útočníků, míč se odrazil do zad našeho padajícího brankáře, naštěstí od nich putoval do zámezí. Nedařilo se nám v té době čelit zejména standardkám hostů, kteří hlavně po rozích chtěli využít výškové převahy, jenže ani oni se nemohli trefit.

Po uplynutí necelé půl hodiny jsme opět zabrali a výsledkem byla branka v síti Petrovic. Hostující stoper udělěl hrubku, nahrál do běhu F. Sklenářovi, který nadvakrát dostal náš tým do vedení. Po chvíli to bylo už 2:0. Na levé straně vápna předvedl své typické sólo P. Fiala, ze tří orbánců udělal solné sloupy, jeho přihrávku sice brankář vystihl, míč však neudržel, ten se odrazil ke kopačce J. Poučka a pro něho už nebylo problém z malého vápna tentokrát skórovat. Ještě před tím jsme předvedli snad nejhezčí utkání, když J. Pouček zprava dal míč pod seba na vápno L. Vostrém, ten si míč připravil na svou silnější levou nohu, jenže jeho projektil šel jen těsně nad břevno hostující branky.

Hosté se do poločasu ještě snížení skóre dočkali, když jsme v závěru polevili v koncentraci. Záložník kolmicí vyslal do šance na vápně zcela volného O. Štemberka, na jeho střelu si M. Petřík sice sáhl, ale putování míče do sítě nezabránil. Druhý poločas už takový náboj neměl, na hráčích se stále více projevala únova z úmorného vedra a tak o výsledku rozhodla penalta, tentokrát ve prospěch hostů, kteří tuto základní fotbalovou dovednost zvládají mnohem lépe než my, a znovu O. Štemberk asi zaslouženě skóre srovnal.

Branky: 27, F. Sklenář, 38. Pouček

Sestava: Petřík - Stočes, Ducho, Chlumecký, Lomoz - L. Vostrý, Sekýt, Fiala, Vlasák - Pouček, F. Sklenář střídali Kukla, Vlk, K. Vostrý

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904