09.11.2021 16:50

SK Nový Knín - SK Kosová Hora 7:1 (1:1)

Jestliže v první dějství hosté překvapivě jasně dominovali, lépe se pohybovali a vůbec nepřipomínali tým z poslední pozice tabulky, v druhé půli se jejich hra rozpadla doslova jako domeček z karet a jejich konto se až možná nezaslouženě rozrostlo na sedm gólů.

Nasazení našeho mužstva hned od úvodní minuty vůbec neodpovídalo jeho umístění, hráči byli prakticky bez pohybu, vypadalo to, jakoby si mysleli, že se soupeř porazí sám. Jenže ten překvapivě hrál pohledný fotbal s jednou vadou, prakticky bez koncovky. A tak jsme paradoxně šli do vedení my po individuální akci M. Čálka. To ale potom vůbec neznamenalo, že by se naše hra měla nějak zlepšit, spíš naopak. Hosté dál chtěli hrát fotbal, zahazovali však jednu šanci za druhou. Už se zdálo, že to bude platit až do závěrečného hvizdu, kterým končí první poločas, když se uvolnil nejlepší hráč Kosovky M. Fiala a zaslouženě skóre srovnal. 

Jenže v druhém poločase bylo vše jinak. Brzo se po jasné penaltě znovu prosadil Marek Čálek a hosté snad mávnutím kouzelné hůlky byli rázem stínem mužstva z prvního poločasu. Naši hráči si tak otevřeli na hřišti doslova střelnici a skóre utěšeně narůstalo v jejich prospěch, až se zasavilo na sedmi brankách. A to ještě gólman hostů dalším zabránil. 

Branky: 12., 48., 69. Čálek, 58., 74., 83. Stránský, 90. Zorek

Sestava: Petřík - Kočí (80. Kuchař), Moravec, Pazderka, Čálek - Stránský, Rákosník (80. Zorek), Foltýn (71. Patera), Rada A. - Stočes (46. Stracený F.), Havelka (70. Stracený J.)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904