30.08.2021 11:33

SK Nový Knín - SK Jince 2:2 (2:1)

V prvním domácím utkání jsme dnes s ohledem na průběh zápasu bod spíše získali, než bychom dva ztratili. SK Jince se u Kocáby představily jako vyspělý mančaft, po většinu utkání byly lepším týmem a my jsme bod získali zejména s ohledem na vysokou efektivitu proměňování svých šancí. Měli jsme dvě a ty jsme také přetavili v góly. Naproti tomu hosté s koncovkou měli problém a proto o konečném rozdělení bodů rozhodly pokutové kopy. Spravedlivost tentokrát nebyla slepá a hostům po zásluze přidělila body dva, zatímco Ševcům pouze jeden.

Do sestavy Ševců se překvapivě vrátilo několik velezkušených hráčů, proti pohyblivým hostům proto měli od samého počátku problémy a než se stačili rozkoukat, už prohrávali 0:1, když se trefil nejlepší hráč na hřišti, teprve dvacetiletý M. Marek. Naštěstí máme R. Havelku, který využil skvělého centru z rohu a hlavou už v deváté minutě skóre srovnal. Hosté byli dál lepším mužstvem, jenže kromě nastřelného břevna ze svého tlaku nic nevytěžili. A tak doslova do šatny se trefil B. Rákosník, který ne příliš prudkou střelou zpoza šetnáctky překvapil gólmana hostů.

Ve druhé půli sice hosté poměrně brzo vyrovnali, ale že by jejich převaha byla zrovna drtivá, to se říci nedá. Těžiště hry se totiž odehrávalo většinou ve středu hřiště, my jsme na útočení prakticky rezignovali, ale ani hráči Jinců v ofenzívě naštěstí neexelovali. A tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, za hosty sice jeden hráč gól nedal, M. Petřík jeho střelu lapil, ale protože my jsme neproměnili dva pokutové kopy, dva body si nakonec zaslouženě odvezli hosté. 

Branky. 9. Havelka, 45 Rákosník

Sestava: Petřík - Stránský, Stracený, Pazderka (42. Rákosník), Kočí Milan - Rada A, Rada K. (68. Patera), Čálek - Havelka, Šírl (33. Mařík Š.)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904