08.09.2013 08:47

SK Nový Knín - SK Jince 2:0 (1:0)

V sobotu dopoledne se v azylu Prostřední Lhoty odehrál další zápas I. B třídy skupiny E mezi soupeři, které ještě loni dělily dvě třídy, Nový Knín a Jince. Hosté přijeli s jasnou taktikou, kterou byla hra z velmi zajištěné obrany a rychlé brejky. Naopak domácí museli tvořit. Přestože měli stálou územní převahu a svého soupeře de facto nepouštěli za půlící čáru, dokázali se prosadit pouze dvakrát. Poprvé ze standardní situace a podruhé z brejku v poslední minutě utkání.

Utkání začalo náporem domácích, ale dlouho se nemohli přes dobře pracující obranu hostů prosadit. V 3. minutě zkoušel štěstí Sklenář a o deset minut později Plot. Oba však levou nohou netrefili prostor brány. Následně se hra sice odvíjela především na půli Jinců, ale bez výraznější šance. Po 25. minutách se poprvé osmělili i hosté, ale slabý pokus Weber zkrotil. Z protiútoku se k tvrdému centru Drechslera protlačil jen golman Molnár. Po dalším průniku Sklenáře zakončoval nepřesně Kozohorský. Ve 28. minutě se již domácí radovali. K trestnému kopu se postavil Drechsler a jeho střílený centr na zadní tyč skončil až v síti – 1:0. O několik okamžiků později vysunul Kozohorský za obranu Fialu, ale ten ve skluzu nedokázal míč správně usměrnit. Poté domácí trochu polevili a ke slovu se dostali i jinečtí hráči. Nejprve se za obranou Ševců objevil Fenik, ale jeho oblouček přes vyběhnuvšího Webera skončil mimo. Za minutu pak nebezpečně, ale opět nepřesně hlavičkoval Šourek.

Tak, jak skončila první část, začala i ta druhá, šancí Jinců. Střídající Krásný se dostal až před Webera, ale ten mu včasným pádem pod nohy šanci zmařil. Odpovědí byl další nebezpečný centr Drechslera, ovšem i teď byla hostující obrana pozorná. V 70. minutě se ke střele z dálky odhodlal Sekýt a Molnár musel ukázat své kvality. V zápětí měli na kopačce uklidnění Pouček s Plotem, ale ani jeden nedokázal výborného Molnára překonat. Jince odpověděly nepříjemným trestným kopem, ale domácí zeď míč zblokovala na roh. Po něm ještě hlavičkoval Šourek do břevna. Na druhé straně začalo hostujícím hráčům ubývat sil a kupili jednu chybu za druhou. Po rohu propadl míč až k volnému Šustrovi, ale ten opět ztroskotal na fantastickém Molnárovi. Po následujícím protiútoku se hosté dožadovali penalty, ale píšťala sudího zůstala němá a Weber nadvakrát uzmul míč od nohou rozčilujícího se Fenika. Zbytek utkání byl ve znamení plané snahy hostů a nebezpečných rychlých protiútoků Ševců. V 77. minutě trefil Lomoz z velkého úhlu tyč a pět minut před koncem další Sekýtovu pumelici opět zlikvidoval Molnár. Až v poslední minutě utekl po levé straně Vlasák, předložil míč do jasné šance Drechslerovi a ten nadvakrát protlačil míč do sítě – 2:0. Pak už netrvalo dlouho a rozhodčí utkání ukončil.

„Opět jsme neviděli kdoví jak pohledný zápas, ale dnes jsme dokázali zápas vybojovat s větším přehledem, než minulý týden. Jince se prakticky k ničemu nedostaly a máme tak zalouženě další tři body“, spokojeně pravil trenér Stracený.

Příští zápas hrají Ševci v neděli od 17.hodin v Dobřichovicích. Jince přivítají na svém stadionu  ve stejném čase soupeře z Žebráku.

Nový Knín: Weber – Krmela, Chlumecký, Šustr, Vlasák – Kozohorský (69. Vlk), Sekýt, Plot, Fiala (75. Lomoz) – Sklenář F. (59. Pouček), Drechsler

Jince: Molnár L. – Vůjtěch, Beneš, Šourek, Harvan, Biely, Kašpárek, Molnár J., Fenik, Hůla, Píchal M. Stř. Krásný, Kuthan, Rozsíval, Vejr

Rozhodčí: Paukner – Glogar, Vosolsobě

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904