16.07.2016 21:18

SK Nový Knín - SK Černolice 1:5 (0:2)

Přípravu na novou sezónu jsme začali díky postupu o tři týdny dříve než bylo původně plánováno. Zahájení přitom nedopadlo dobře, se čtvrtým týmem minulé sezóny soutěže, do které jsme postoupili, jsme jednoznačně prohráli. Hosté, mezi kterými ovšem nechyběli ani borci s ligovými zkušenostmi, vyhráli zejména díky individuálním dovednostem a hrubým našim chybám.

Bez pěti hráčů kádru áčka (Lomoze, Poučka, Sekýta, Slezáka a Stočese) jsme se co se týká organizace hry soupeři vyrovnali, první půlhodina tak byla poměrně vyrovnaná. Hrálo se ale spíš mazi šestnáckami, prakticky bez zakončení. Na naší hře bylo přeci jenom znát, že nám chybí typický útočník. Hosté šli do vedení po rychlém brejku a individuálním schopnostem Pavla Šultése, bývalého hráče Olomouce, Mladé Boleslavi i Hradce Králové. A když sudí odpustil Černolicím faul na pronikajícího R. Vlasáka v nebezpečné vzdálenost u vápna, takřka vzápětí zvyšovaly opět po protiútoku už na 0:2.

Úvod druhého poločasu patřil našemu týmu, vytvořili jsme si několik nadějných příležitostí, v té největší hostující obránce loktem srazil v šestnáctce pronikajího P. Kozohorského, jenže hlavní sudí nerespektoval signailzaci pomezního a opět netrestal. Naši aktivitu pak poznamenalo podklouznutí P. Foltýna na půli, k míči se dostal exbřeznický hráč Ševr, který měl volnou cestu k naší brance a zvyšoval už na 0:3. A takřka vzápětí po dlouhém pasu hosté už upravili na 0:4. Snížit se nám podařilo po pěkné akci půjčeného dorostence O. Puchmajera z Dobříše, který na levém křídle našel volného R. Vlasáka, ten od brankové čáry odcentroval a nabíhající P. Foltýn zaslouženě zaznamenal jediný úspěch Ševců. Do konce zápasu hosté vstřelili ještě jeden gól, takže zápas skončil na první pohled hrozivou prohrou 1:5.

Branka: 72. Foltýn

Sestava: Petřík - Chlumecký, Svárovský, Ducho, Vlasák - Kozohorský, Foltýn, Fiala, Vostrý L. - Kukla (46. S. Puchmajer), O. Puchmajer

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904