30.09.2018 07:18

SK Nový Knín - SK Černolice 0:4 (0:2)

Se soupeřem, jehož dres obléká několik nedávných ligistů, jsme drželi krok jen asi dvacet minut, pak se projevila větší zkušenost většiny hráčů hostů. Přežili jsme sice penaltu, jenže místo toho, aby nás to nakoplo, jsme si opět vybrali hlouhou desetiminutovku a po laciných dvou gólech už prakticky nebylo o co hrát. V první minutě druhého dějství jsme sice L. Vostrým nastřeli tyčku, jenže to bylo vše, co jsme předvedli. Hosté si výsledek zkušeně pohlídali a navíc přidali ještě dvě branky po našich zbytečných ztrátách ve středu hřiště.

Do utkání jsme vstoupili nebojácně, dobře jsme se pohybovali, jenže znovu prakticky bez zakončení, naše akce končily většinou před šestnáctkou. Hostům stačilo málo a šli do vedení. Po uplynutí asi půl hodiny přepadl ve vápně přes nohu A. Jasze hostující L. Loučka, sudí nařídil pokutový kop, který ale hosté neproměnili. Psychické výhody jsme však nevyužili, naopak takřka vzápětí jsme inkasovali. K zahrání trestného kopu se postavil L. Stracený, míč zakroutil na zadní tyč, kde byl u míče první M. Šilhavý a hosté šli do vedení. Neuteklo ani pět minut a bylo to už o dvě branky, když se trefil M. Kaláb.

Druhá půle se podobala té první. Hosté se příliš nehonili, zato jejich hra nepostrádala přesnost a zakončení. To se bohužel nedá říct o našem mužstvu, kterému snahu nelze upřít, jenže chyběl zejména klid. A chybělo i trošku štěstí, když hned v 46. minutě po nenápadné střele L. Vostrého se míč jen odrazil od levé tyče hostující branky. Na naše hráče opět padla deka, čehož Černoličtí využili ke vstřelení dalších dvou branek. Závěr už nebyl o ničem, hosté nikam nepospíchali, my jsme se dost trápili. To potvrzuje především situace asi v 75. minutě, kdy po pěkné akci na levé straně a přihrávce před branku šli do zakončení dva naši hráči, jenže místo míče se trefili navzájem, takže z toho opět nic nebylo.

Sestava: Petřík - Drobílek (70. Vostrý K.), Šustr, Jasz (81. Stracený F.), Čálek - Kadlečík (46. Pytka), Slezák, Vostrý L., Vlasák R. - Stočes, Sklenář F.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904