25.08.2015 09:39

SK Nový Knín - SK Březnice 2:5 (1:3)

Velkým překvapením skončilo naše první utkání letošního ročníku. Po hrubých chybách zejména gólmana a také obrany jsme dostali od SK Březnice neuvěřitelných pět gólů, takže jsme odešli s porážkou 2:5. Nikdo z našich hráčů nesnesl přísnější měřítko, hráli jakoby v útlumu, takže se nám vstup do soutěže rozhodně nepovedl.

Autor těchto řádků nebyl osobně na zápase, proto jen několik poznámek o průběhu na základě zpostředkovaných informací. Začátek utkání byl z naší strany ukvapený a nervózní, který skončil v 17. minutě špatně zahraným ofsajd systémem, když ne všichni naši hráči vystoupili, hosté se tak lacino dostali k míči, ale až po čtvrté doražce šli do vedení. Takřka v zápětí jsme zaútočili, bránící hráč hostů podrazil pronikajícícho R. Vlasáka a sudí bez záváhání ukázal na značku pokutového kopu. Tu proměnil J. Pouček. Místo uklidnění jsme pokračovali v nepřesnostech. Fatální nastala u 24. minutě, kdy po špatné domluvě obrany s gólmanem jsme podruhé po standardce inkasovali. Po tomto gólu jsme konečně začali hrát fotbal, ale dál nás brzdily nepřesnosti. I přes to jsme měli pár gólových šanci, ale nedokázali jsme je využít. A tak přišel další šok, po trestném kopu asi ze 40. metrů opět zkrat gólmana, který pustil lehký míč za svá záda, takže poločas skončil 1:3 v náš neprospěch. 

Hned na úvod druhé půle jsme opět zaváhali. Všichni vědí, jaké auty hází D. Cvrk, náš gólman šel do souboje, jenže nedůsledně, míč prošel k M. Zárybnickému a ten už podruhé v utkání přišel v šestnáctce k míči jako slepý k houslím a pohodlně zavěsil a zvýšil ve 46. minutě už na 4:1! Pak jsme se vrhli do útočení, ale povedlo se pouze snížit P. Foltýnem na 4:2. Do konce utkání zbývala ještě více než půl hodina, jenže na víc jsme se už nezmohli. V závěru hosté z brejku přidali ještě jeden gól. Podle asistenta trenéra S. Puchmajera, jediné pozitivum podle jeho názoru z utkání vyplynulo - makalo se až do konce, i když se nedařilo.

Branky. 18. Pouček (pk), 57. Foltýn

Sestava: Sláma - Stočes (66. Patetl), Lomoz, Ducho, Vlasák - Fiala, Foltýn, Slezák, Vostrý - Pouček, Sklenář

Foto Příbramský deník

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904