19.02.2017 12:05

SK Nový Knín - S. Nová Ves 2:0 (1:0)

Díky aktivnější hře jsme vyhráli další přípravné utkání, tentokrát se Sokolem Nová Ves, druhým mužstvem přeboru Příbramska. Před brankou hostů jsme si vytvořili více šancí než soupeř a díky dvěma gólům J. Tuháčka jsme si přípsali další výhru.

Úvod utkání vyšel lépe soupeři, po pěkné akci T. Moravce zakončoval v nadějné šanci L. Vaňha, jenže dost nepřesně. Postupně jsme převzali otěže zápasu do svých rukou, srážela nás ale nepřesnost v přihrávkách. Přesto jsme si vytvořili dvě jasné příležitosti, jenže nejprve střela P. Fiala šla těsně vedle branky a poté po snad nejhezčí akci prvního poločasu, kdy zleva odcentroval R. Vlasák, J. Tuháček trefil jen vyběhnutého gólmana a jeho druhý pokus hlavou znovu brankář N. Vsi vyrazil mimo branku. Do vedení jsme se dostali po chybě hostů, když O. Nemét vyzval nepřesnou příhrávkou ke skórování J. Tuháčka, který šancí nepohrdl a dostal nás do jednobrankového vedení.

Druhý poločas se odehrával podle stejných not. Oba soupeři se doslova prali s přesností, pěkných akcí bylo jako šafránu. Mězi ně patřila především akce L. Vostrého opět na levé straně, ten centrem našel hlavu J. Tuháčka, který si zapsal už čtvrtý úspěch v přípravě. Do konce zápasu si obě mužstva vypracovala ještě několik přiležitostí, jenže bez patřičného zakončení, takže výsledek se již nezměnil.

Branky: 33., 56. Tuháček

Sestava: Patřík - Kuchař, Lomoz, Svárovský, Vlasák - K. Vostrý, Foltýn, Fiala, L. Vostrý - Tuháček, Stočes

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904