03.09.2017 22:27

SK Nový Knín - S. Jesenice 2:3 (pk)

Přes dobrý vstup do zápasu a drtívý tlak ve druhém poločasu naše Benfika body nakonec ztratila. Po remizovém stavu nezvládla pokutové kopy, i když náš gólman dva chytil. A tak si v premiérovém zápase tohoto ročníku připsala jen jeden bod.

Do začátku zápasu vstoupilo aktivněji naše mužstvo, což se projevilo ve vedoucím gólu, který levačkou zaznamenal M. Šustr. Jenže potom jsme polevili a hosté toho využili. V 32. minutě jsme asi sedm metrů před vápnem zbytečně faulovali, k zahrání trestného kopu se postavil daleko nejlepší hráč hostů Pavel Čejda, míč zatočil přes zeď, náš gólman si sice na míč sáhl, jenže byl krátký a hosté vyrovnali. Aby toho nebylo dost, takřka vzápětí únikl po levém křídle stejný hráč, odcentroval, ve vápně se nejlépe zorientoval jeho spoluhráč M. Havel, který dostal hosty hodně lacino do vedení.

Ve druhém poločase jsme vyvinuli velký tlak, který vedl k vyrovnání z kopaček nového hráče v našem dresu Michala Řechky. Hosty jsme přitom na dlouhé minuty přikovali k jejich šestnáctce, v této fázi zápasu už nebyli ve směru dopředu vůbec nebezpeční. Jenže víc než dvě nastřelená břevna po trestném kopu T. Slezáka a po hlavičce T. Raissera jsme z toho nevytěžili. A tak o výsledku rozhodl rozstřel ze značky pokutového kopu. I když náš gólman dvě střely hostů zneškodinil, k vítězství to však nevedlo. Jednou jsme opět trefili tyčku a dvakrát vysoko přestřelili! Do tabulky jsme si proto připsali jen jeden bod.

Branky: 18. Šustr, 60. Řechka

Sestava: Sláma - Vostrý (80. Sládek), Šustr, Pazderka, Stočes (46. Pejla) - Rákosník, Kuchař, Chlumecký, Patetl (63. Zorek) - Vlk (46. Slezák), Řechka (62.Reisser)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904