11.10.2021 13:10

SK Nový Knín - S. Dublovice 2:3 (2:1)

Příležitost polepšit si v tabulce okresního přeboru jsme tentokrát vyloženě promarnili. Od začátku byl soupeř jednoznačně lepším týmem a od většího přídělu branek nás zachránil skvělý výkon M. Petříka, který jen v první půli zabránil snad třem brankám. Přesto hosté šli do vedení, jenže máme Bena Havelku, který opět zaúřadoval a skóre ještě do přestávky obrátil. Jenže bohužel to bylo prakticky vše, co jsme předvedli a hosté ve druhém dějství skóre obrátili. Je nutné sportovně přiznat, že zcela zaslouženě. 

Od úvodu zápasu jsme byli hodně statatičtí, bez pohybu, proto míč byl většinou na kopačkách hostů. A ti si také vytvářeli jednu šanci za druhou a nebýt v brance M. Petřík, otevřít skóre mohli mnohem dříve. A když ani nastřelená tyčka nebyla pro naše hráče varováním, přišel po půl hodině první gól v naší síti. To dostal skvělou přihrávku mezi obránce kapítán Dublovických J. Lomoz a tentokrát se už prosadil. Teprve tato situace jako by Ševce probudila a předváděli konečně fotbal jim hodný a na rozdíl od hostů své dvě velké šance proměnili zásluhou Bena Havelky, který vždy přesně zamířil, takže jsme v duchu hesla fotbal nemá logiku šli do kabin z jednobrankovým náskokem.

Ve druhém poločase jsme se vrátili k výkonu z první půle, naše hra opět postrádala intenzitu i přesnost. Svědčí o tom i to, že pomezní na půlce hostů se ani nemusel rychle přesovat, aby situace mohl posoudit, stačilo mu při našich útocích ve většině případů pouze chodit. Naproti tomu hosté za to opět vzali, vynutili si převahu a výsledkem bylo nejen vyrovnání, ale i vstřelení vítězné branky. Před ní se sice domácí hráči, a oprávněně, zlobili na sudího, že chybně posoudil souboj nedaleko půle a nařídil trestný kop proti domácím, ale na to už se nikdo po čase ptát nebude. Faktem je, že jsme nepředvedli výkon hodný čtrvtému týmu tabulky a proto jsme také ve vyrovnané tabulce propadli o několik míst dozadu.  

Branky 53., 60. Havelka

Sestava: Petřík - Čálek, Stracený J., Pazderka, Stracený F. (46.Rákosník) -  Kopecký (72. Patera), Rada A., Kočí Matěj (46. Kočí Milan), Stočes (72. Kramer) - Havelka , Stránský

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904