05.09.2021 21:04

SK Nový Knín/Nová Ves A - FK Lety 3:3 (2:0)

Dlouho se nezdálo, že bychom měli body ztratit. První půli jsme vyhráli jasně, když jsme nedali ještě další góly. Jenže v úvodu druhého poločasu jsme si dali vlastňák, tím jsme hosty dostali na koně a ti vzápěti vyrovnali. Po chvíli jsme sice opět šli do vedení, jenže těsně před koncem po další chybě jsme vyrobili faul v šestnátce a nařízený pokutový kop soupeř proměnil.

První půle vyzněla jednoznačně pro naše mužstvo, kromě dvou gólů jsme po rychlých protiútocích mohli ještě několikrát skórovat, jenže zejména Š. Mařík tentokrát neměl střelecký den. Vše podstatné pro konečný výsledek se proto stalo ve druhé půli. Nejprve asi v 53. minutě V. Kučík zamířil do vlastní sítě, což naše hráče poněkud rozhodilo a Lety v 74. minutě vyrovnaly. 

To však nebylo vše. Nejprve V. Vlasák v 82. minutě opět dostal naše mužstvo do vedení, prakticky vzápětí se předvedl hráč hostů Koštialik, který komentoval nevybíravými slovy výkon sudího, za což dostal okamžitě červenou kartu. K tomu přídal ještě vztyčený prostředníček k naší lavičce, což mu určitě nepřidá. Místo toho, abychom si  ale závěr utkání pohlídali, přišla další hrubice nerozehraného V. Kučíka, který naprosto nesmyslně fauloval v šestnátce, jasný pokutový kop, který hosté bezpečně proměnili. A tak místo tří bodů jsme si do tabulky připsali pouze jeden.

Branky: 16. Petrák A., 29. Dvořáček, 82. Vlasák V.

Sestava: Křivonoska - Dekastello, Dopita, Moravec, Kučík - Kudrna, Petrák A., Dvořáček, Vlasák - Kočí, Mařík Š. střídal Váňa

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904