28.09.2021 11:07

SK Nový Knín/N. Ves - TJ Stará Huť 8:2 (4:1)

Další jednoznačné utkání odehráli naši mladší žáci. Jejich převaha byla evidentní, ovšem hosté velice dobře bránili, takže střel bylo tentokrát mnohem méně než před týdnem. Přesto o vítězi nikdo nepochyboval a další tři body do tabulky znamenají, že jsme se dostali na první místo. 

V derby jsme se prezentovali kombinační hrou, většinu útoků jsme vedli po stranách, čímž jsme soupeře jasně přehrávali. Hosté se ale ukázali jako poměrně vyspělý tým, zaměřil se na obranu, zahustili prostor před brankou, takže prosadit se bylo mnohem těžší. Navíc vyráželi do rychlých protiútoků, kterých sice moc neměli, ale dva nakonec proměnili. Našim hráčům snad lze vyčíst jen určitou netrpělivost v zakončení, někdy stříleli po nepřipravených situacích. Na některých z nich bylo postupem času, jak narůstalo skóre v náš prospěch, také hodně znát, že si chtějí dát gól. Střílali z těžkých pozitc místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče. 

Branky: 2x Němec D., 2x Prior, 2x vlastní, Janda, Němec R.

Sestava: Procházka - Novák Daniel, Hůlka, Ebr - Němec D, Šustrová, Němec R. - Prior, střídali Funěk, Novák Denis, Brož, Janda, Kopáč, Groulík, Toman

Záznam zde.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904