26.09.2021 18:52

SK Nový Knín/N. Ves - Tatran Sedlčany B 1:10 (1:4)

Tým našich starších žáků se doslova rozpadl, chybělo jich dnes z různých důvodů dokonce deset, které obětavě nahradili mladší žáci a dokonce i hráči starší přípravky. Na vyspělejšího soupeře neměli, pro většinu z nich to byl první velký fotbal v životě, byla to pro ně ale velká zkušenost a chvílemi na jejich hru byl pěkný pohled.

Zranění, nemoc a také mimofotbalové aktivity členů týmu starších žáků byly důvodem, že vedení tohoto oddílu se po skončení dopoledního utkání mladších žáků na ně a jejich rodiče obrátilo s prosbou o pomoc, aby se vůbec zápas s rezervou Sedlčan uskutečnil. Nakonec kývlo šest borců, kteří chvílemi předváděli pěkný výkon. Bohužel to na přijatelnější výsledek nestačilo. Kromě gólu, který padl z penalty po faulu na D. Fuňka, jsme měli několik nadějných příležitostí, i s ohledem na malou zkušenost jsme je ale nedali. Konečný debakl nemá cenu hodnotit, jednoznačným pozitivem je, že si naše naděje zkusili zahrát fotbal na velkém hřišti, což je pro ně neocenitelným přínosem. 

Branka:  27. Šustrová

Sestava: Poslední - Jindrák, Hůlka P., Šustrová, Neubauer - Němec D., Konopásek, Prior, Němec R.- Dodek, Jirsa, střídali Funěk, Novák Daniel.

Záznam zde.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904