16.10.2021 19:44

SK Nový Knín/N. Ves - Sokol Počepice 5:1 (2:1)

Našemu týmu mladších dorostenců situaci ulehčilo to, že hosté nastoupili pouze v deseti, s čímž i my máme zkušenosti, v první půli ale dost zlobili i s ohledem na naší chvílemi nepřesnosti v rozehrávce. V druhé půli jsme už jasně dominovali, což jsme potvrdili třemi pěknými brankami.

Hosté s ohledem na handicup menšího počtu hráčů spoléhali od začátku hlavně na protiútoky, nám se je ovšem dařilo eliminovat, jenže naše převaha většinou končila na hranici vápna. Až teprve asi v 25. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil M. Rampas, podíval se, kde stojí gólman a přesnou střelou k pravé tyči nás dostal do vedení. Po chvíli hostujcí brankář obětavě zabránil dalšímu našemu úspěchu, uhodil se přitom však do hlavy o tyčku, takže otřesený musel na lavičku. Paradoxně jsme za této situace v jedenácti proti devíti inkasovali, když se mezi našimi stopery protáhl snad nejlepší hráč hostů Matěj Chýle a nedal našemu gólmanovi žádnou šanci. Přesto jsme se vzchopili, několikrát jsme ohrozili náhradního strážce svatyně Počepic, na střelu opět M. Rampase v 41. minutě už ale byl krátký.

Po přestávce se sice původní brankář hostů do branky vrátil, jeho spoluhráči ovšem už nestíhali, takže jsme hru jasně ovládli, což jsme potvrdili třemi pěknými góly. Nejprve se trefil Jan Srp, po krásné akci tvrdou střelou zvyšoval D. Pavlík a následně z dorážky dal v dresu mladšího dorostu svou premiérovou branku O. Matějka. A když další naše příležitosti zůstaly nevyužity, skončilo utkání pro hosty ještě milosrdným skóre.  

Branky: 25., 41., Rampas, 56. Srp, 58. Pavlík, 68. Matějka

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Průžek, Kukla P. - Souček - Matějka, Srp, Šír, Pavlík - Rampas

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904