31.10.2021 18:18

SK Nový Knín/N. Ves - SK Tochovice 5:4 (5:3)

Zápasu nechyběl náboj, obě mužstva starších žáků hrála už za krásného počasí a obě také asi šedesátce diváků předvedla opět pěkné akce se šťastným koncem pro náš tým. Zvláště závěr pak byl dost vyhrocený, hosté chtěli skóre srovnat, domácí zasloužené vítězství udržet. To se nakonec podařilo a tak jsme si připsali do tabulky další tři body. 

I když jsme začali lépe, první úspěch si zapsali hosté. Jenže z vedení se dlouho neradovali, v 13. minutě se k zahrání trestného kopu postavil P. Hříbal, v šestnátce našel Š.Petráka a ten už si věděl rady - vyrovnáno. A za chvíli jsme už vedli. To Michal Hájek přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Š. Pechana, který šancí nepohrdl a dostal náš tým do vedení. Hosté sice ještě vyrovnali, ale znovu jsme to byli my, kdo tahal za delší konec. Do přestávku jsme ještě šli do vedení a těsné před ní utěšenou střelou nás dostal do dvoubrankového náskoku P. Konopásek. To ale bohužel z prvního poločasu nebylo vše. Těsně před odchodem do šaten jsme totiž vyrobili faul v šestnátce a hosté pokutový kop bezpečně proměnili.

Prvních dvacet minut druhé půl patřil jednoznačně našemu mužstvu, přidali jsme Š. Petrákem jeden gól, bohužel další z řady vyložených šancí jsme už neproměnili. Hosté pozbuzováni svými diváky někdy až za hranicí slušnosti z ojedinělé akce snížili, vycítili příležitost a závěr utkání byl hodně divoký. Nejprve P. Hůlku dost nevybíravě u lajny po odehrání míče přejel kapitán hostů, za což dostal jen žlutou kartu. Po chvíli náš střelec tří branek, Š. Petrák, zbytečně tvrdě zajel asi na půlce do protihráče, za což dostal správně žlutou kartu, a protože byla už druhá v zápase, musel předčasně do sprch. Ač oslabení jsme obětavou hrou výsledek udrželi a připsali si zasloužené vítězství.

Branky: 13., 25., 38. Petrák Š., 19. Pechan, 29. Konopásek

Sestava: Hájek Matěj - Hůlka P., Jindrák, Hříbal, Neubauer - Němec R., Petrák Š., Hájek Michal, Konopásek - Pechan, Dodek, střídali Němec D., Poslední

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904