04.10.2021 16:41

SK Nový Knín/N. Ves - Rapid Psáry 4:0 (3:0)

Zápas, ve kterém se několikrát opakovala stará fotbalová pravda nedáš - dostaneš, odehráli v tomto kole 1. A třídy naši starší dorostenci. Po nastřelení břevna hosty jsme prakticky z protiútoku ve 12. minutě vsítíli první branku. Asi za pět minut po trefení domácí tyče soupeřem jsme opět vstřelili vzápěti druhý gól. A když do půle jsme šli do vedení o tři branky, o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhém poločasu jsme skóre v trefování konstrukce vyrovnali, navíc jsme ještě si zapsali čtvrtý zářez, přičemž hosté už neměli prakticky nic. 

Když v naší první šanci asi v 5. minutě hostující obránce podkopl Š. Maříka, sudí správně nařídil pokutový kop, jenže V. Vlasákovi gólman Psár směr střely vystihl, takže z toho nic nebylo. Po chvíli po útoku hostů a tvrdé střele se jen rozechvělo břevno naší branky a z následného protiútoku jsme se už radovali. Š. Mařík se protáhl kolem obránce a nekompromisně zavěsil. Po chvíli se situace takřka navlas opakovala, jen autor našeho gólu byl jiný. Hosté po velké šanci nastřelili jen tyčku, do protiútoku se dostal J. Tesař a ze svého levého křídla podstřelil vyběhnutého psárského brankář - 2:0. Dál jsme předváděli velice rychlý a naštěstí i přesný fotbal, jeho výsledkem byla třetí branka v síti hostů. To M. Kočí si nepřehodil těsně před vápnem míč na svou silnější levou nohu, zakončoval v pádu pravačkou a střela skončila v šibenici a bylo to už o tři branky. 

Hosté ve druhém poločase už toho tolik nepředvedli, navíc jim začaly odcházet síly, takže jsme to byli my, kdo pokračoval v báječném představení. V síti však skončila jen jedna střela, Š. Maříka, přičemž jsme ještě dvakrát orazítkovali konstrukci branky soupeře a kromě toho ještě několikrát zazdili své velké brankové příležitosti.  

Branky: 12., 65. Mařík Š., 18. Tesař, 48. Kočí

Branky: Dvořáček - Dekastello, Moravec, Kučík V., Váňa - Vlasák V. (61. Kudrna), Mařík V., Petrák A., Tesař - Mařík Š., Kočí M

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904