02.10.2021 13:11

SK Nový Knín/N. Ves B - Podlesí/Bohutín B 1:4 (1:2)

Málokdo se tak nadře, jako naši mladší dorostenci, dnes to bohužel bylo ale bez výsledku. Co je platné, že se daří presovat prakticky po celý zápas, když po získání míče ho okamžitě odevzdáme chybnou přihrávkou nebo kličkou soupeři a ten jde do přečíslení. A když k tomu přidáme individuální chyby, je jasné, že na dobrý výsledek nemůžeme ani pomyslet.

Zápas jsme začali doslova nešťastně. Náš gólman chytil v první minutě od rosy mokrý míč, chtěl ho vyhodit, jenže ten se mu z rukavic vysmýkl a zapadl do naší branky. Naše hráče to nedeprimovalo a za chvíli nám hostující brankář po střele J. Srpa svou chybou, když mu ne příliš prudká střela také vyklouzla, vrátil nerozhodný stav. Hosté se spoléhali hlavně na rychlého B. Mařana a kapitána Z. Kabíčka, přes které šla většina útoků. V úvodu se nám je dařilo eliminovat, bohužel po zisku míče jsme nanebíhali do volných prostorů, nenabízeli jsme se a protože i přihrávky i kličky byly průhlédné, takže hráči soupeře je snadno přečetli, útoky skončily dřív než začaly. A pokud jsme se dostali ke střele, koncovka byla doslova žalostná. Druhému gólu v naší síti předcházela situace před vápnem hostů, po které zůstal ležet S. Šír, kterému obránce přišlápl nohu, naši hráči přestali hrát, píšťalka se však neozvala, čehož sdružený tým Podlesí a Bohutína využil a šel do protiútoku. Bohužel jsme nedvrátili jednoduchý míč a tak jsme opět lacino šli do jednogólové ztráty.

Zápas v druhé půli naskýtal prakticky stejný obrázek, jako v prvním dějství, naše nepřesnost byla očividná. Jak šel čas, začaly také ubývat síly, takže jsme už byli v soubojích později, což se projevilo v 66. minutě, když jsme vyrobili penaltu, kterou hosté bezpečně proměnili. A když po chvíli rychle rozehráli obrácený aut a naše obrana zaspala, o výsledku bylo rozhodnuto.

Branka: 6. Srp

Sestava: Kramer - Španěl, Záruba, Průžek, Vlasák M. -  M. Souček - Kukla, Srp, Šír, Pavlík - Rampas, střídal Hájek F. 

Záznam zde. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904