16.04.2022 14:05

SK Nový Knín/N. Ves - Obořiště/Pičín 4:1 (2:1)

V přeboru dorostu jsme začali lépe, jenže nás zpražila nádherná branka soupeře po střele asi z třiceti metrů. Jenže pak jsme zabrali, do konce první půle jsme skóre obrátili, abychom ve druhém dějství už měli zápas čistě ve svých rukách.

Od první minuty jsme se do soupeře doslova zakousli, dobře jsme presovali, jenže k větší převaze nám bránila zejména nepřesnost v přihrávkách. A tak přišla 18. minuta a hosté prakticky z ničeho šli do vedení. To se dostal k míči L. Salinger, asi z 30. metrů vystřelil a jeho dělovka zapadla pod břevno naší branky. Náš gólman byl bez šance. Naštěstí to naše hráče vyburcovalo a brzo vyrovnali. V 24. minutě se O. Vávra rozhodl pro samostatnou akci, vnikl do šesnáctky, kde ho obránce srazil a nařízenou penaltu suverénně proměnil J. Srp. Stále jsme se však potýkali s nepřesností, což bránilo k plynulejší hře. Až přišla poslední minuta první půle, na krásnou přihrávku Honzy Srpa mezi obránce si naběhl O. Matějka, který zprvní podél vyběhnuvšího gólmana dostal naše mužstvo do vedení.

Nástup do druhého dějství se nám povedl náramně. Už v 48. minutě se uvolnil na hranici malého vápna M. Rampas, přesným centrem našel na jeho druhé straně M. Vlasáka, který hlavou nezadržitelně zvýšil náš náskok o dvě branky. Od té doby už na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, a to naše. Zpřesnili jsme rozehrávku a na branku hostů se valil jeden útok za druhým, kromě gólových zásahů jsme trefili ještě třikrát konstrukci branky. O konečném výsledku potom rozhodla 78. minuta, když po rohu hlavička D. Pavlíka směrovala do sítě, jenže obránce hostů zastoupil svého brankáře a rukou míč na brankové čáře vyrazil. Tento čin nemohl být jinak potrestán než červenou kartou a nařízeným pokutovým kopem. K jeho zahrání hráči vyzvali toho, který na situaci měl největší podíl, tedy D. Pavlíka, který penaltu opět proměnil.

Branky: 24. Srb (pk), 45. Matějka, 48. Vlasák, 78. Pavlík

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Záruba, Vávra - Souček - Kukla P., Srp, Pavlík, Vlasák M. - Rampas, střídal Matějka

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904