11.04.2022 21:35

SK Nový Knín/N. Ves - Ligmet Milín 1:5 (1:1)

Sice bez čtyř klíčových hráčů, ale to, co se stalo ve druhé půli, by se našemu prvnímu týmu dorostu proti poslednímu mančaftu tabulky stát nemělo.

Tentokrát do našich řad zasáhla u tří hráčů nemoc a v jednom případě zranění, proto trenéři museli improvizovat, takže do sestavy opět zařadili staršího žáka. Štěpán Petrák se jim ovšem zase odvděčil, když se v 8. minutě dostal k odraženému míči a naše mužstvo poslal do vedení. Místo toho, aby to naše hráče povzbudilo, to vypadalo, jakoby některé fotbal ani nebavil. Po hřišti spíš chodili jako mátohy a jak je možné se přesvědčit na pořízeném záznamu na YouTube, jejich statická hra postrádala také přesnost a důraz. Za to hosté chtěli potvrdit, že jim poslední příčka nepřísluší, naši nesehranou obranu provětrávali především R. Bejček a O. Vrkoč a nebýt našeho gólmana, skóre by bylo mnohem dřív vyrovnané než právě v 20. minutě. A když M. Křivonoska přidal další jisté zákroky, obě mužstva odcházela především jeho zásluhou do šatny za smírného skóre. 

Prakticky stejný průběh měla i druhá půle s tím rozdílem, že jestliže v prvním dějství jsme hosty ještě párkrát přečíslili, ve druhém jsme zcela odpadli. Hosté navíc zpřesnili koncovku a čtyřmi zásahy tak dokonali naše trápení. Za nejistou obranou ztratil jistotu i náš brankář, který nejméně v jednom případě inkasoval zbytečně. Ale to nemění nic na tom, že výhra hostů byla víc než zasloužená. Milínu se evidentně vyplatila poctivá zimní příprava, při které se v Sedlčanech potkávali s naším mladším dorostem, bylo zjevné, že mají mnohem více sil než naši hráči. Tragický výkon v druhém poločase podrthl svým chováním F. Moravec, který měl opět několik blikanců, několikrát hrubě a naprosto zbytečně fauloval, až si vykoledoval dvě žluté a tudíž i červenou kartu, což bude pro naše už tak oslabené mužstvo další ztráta.

Branka: 8. Š. Petrák

Sestava: Křivonoska - Váňa (46. Viták), Kučík, Dopita, Sesař - Petrák Š., Petrák A., Moravec F., Vlasák - Kníchal (73. Kudrna), Kočí M.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904