09.11.2021 19:15

SK Nový Knín/N. Ves B - Tlustice/Drozdov 2:0 (1:0)

Po většinu utkání jsme byli lepším mužstvem, v obou částech zápasu jsme si vypracovali více gólových příležitostí než soupeř, z kterých jsme nakonec dvě proměnili. Díky tomuto výsledku jsme potvrdili po podzimní části okresního přeboru třetí místo v tabulce.

S ohledem na to, že nám chyběli někteří klíčoví hráči, jsme museli přeskupit sestavu. Přesto se náš tým s tím vypořádal velmi dobře, kluci se tlačili do koncovky a po faulu v šestnáctce jsme šli zaslouženě do vedení z pokutového kopu. Gólů mělo ale být víc, jenže chyběla především kvalita v koncovce.

Prakticky stejný průběh měl zápas i ve druhém dějství, gól padl po krásné akci, když zakončoval J. Srp, jemuž střelu tlustický brakář ještě vyrazil, ale jen k nohám střelce naší první branky - M. Rampasovi, ten se už nemýlil a zvýšil náš náskok na dvě branky. Ke cti hostů je nutné uvést, že ani za tohoto stavu se nevzdali a snažili se něco s výsledkem udělat, což se naštěstí nestalo. Výsledkem jejich snažení bylo jen nastřelené břevno asi deset minut před koncem. A protože ani my jsme už do černého necílili, vyhráli jsme dvoubrankovým rozdílem.  

Branky: 29., 49. Rampas

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904