05.09.2022 12:27

SK Nový Knín/N. Ves B - S. Kr. Dvůr/Beroun B 3:1 (2:1)

Už ve třetí minutě mohli naši dorostenci vést o tři branky, jenže své šance nedali. Trefil se až  v 8. minutě M. Rampas. Jenže jsem udělali chybu po rozhrávce autového vhazovaní soupeře a ten vyrovnal. Naštěstí po chvíli naše mužstvo uklidnil opět M. Rampas. Ve druhém poločase už hostě spíš bojovali, prakticky žádnou šanci si nevytvořili, naopak jsme K. Stinglem šli zaslouženě do vedení už o dvě branky. Jenže pak místo doražení soupeře jsme trefili dvakrát tyč a tak výsledek nakonec zůstal s jen dvougólovým rozdílem.

Už v první minutě běžel sám na branku M. Rampas, jenže zamířil vedle. Hned vzápětí promáchl na malém vápně K. Stingl a pak se znovu netrefil M. Rampas. Ten ale naštěstí po pěti minutách zvládl reparát a dostal náš tým do vedení. Teprve poté hosté ukázali, že hrát fotbal umějí. Nepohlídali jsme si jejich autové vhazování, hráči v obraně se nazajišťovali a tým z berounského okresu srovnal krok. Naštěstí nás to nesrazilo do kolen a sice ne příliš prudkou, ale chytrou skrytou střelou na zadní tyč nám vrátil vedení znovu M. Rampas. 

Také v druhém poločase jsme byli lepším týmem, bohužel jsme spíš trefovali konstrukci než do štrikovaného. Povedla se jen akce založená naším gólmanem, který našel na levé straně volného K. Stingla, který napravil neproměněnou šanci z první půle a stanovil konečné skóre utkání.

Branky: 2x Rampas, Stingl

Sestava: Kramer - Matějka, Soukup, Záruba, Vávra - Souček - Kukla P., Kůr, Dragoun, Stingl - Rampas, střídali Pavlík, Hájek F., Holan, Lorenc

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904