25.10.2021 09:10

SK Nový Knín/N. Ves B- FK Všeradice 4:3 (3:0)

V zápase o třetí místo v okresním přeboru dorostu naši hráči svého soupeře jasně převyšovali, kromě tří gólů předvedli řadu dalších pěkných akcí, které bohužel brankovým zápisem neskončily. Jenže asi v 71. minutě náš gólman nedůsledně odkopl míč a hráč hostů ho chytře vrátil do opuštěné branky a začalo drama. Domácí jako by zapomněli na svůj předchozí výkon, všude byli pozdě a hosté vyrovnali. Naštěstí v poslední minutě po faulu na D. Pavlíka sudí pískl penaltu, kterou S. Šír proměnil. Spravedlnost tak nebyla tentokrát slepá a vyhrálo po většinu utkání jasně lepší mužstvo. 

Naši mladší dorostenci se do soupeře doslova zakousli, dlouho mu prakticky nepůjčili míč a vytvářeli si jednu šanci za druhou, ke gólu ale vedla hrubice soupeřova brankáře. Ten byl na výkop jeho protějšku krátký, míč ho přeskočil a pro M. Rampase už nebylo problém vsítit vedoucí gól. Sitauce se asi za 15 minut opakovala, tentokrát výkop promáchl hostující stoper a stejný hráč v bílém, tedy M. Rampas, už si se zakončením věděl rady. Dál se na všeradickou svatyni valil jeden útok za druhým, ujala se však těsně před přestávkou až střela Š. Petráka, takže do šaten obě mužstva odcházela za našeho třígólového náskoku. 

Stejný scénář pokračoval dalších dvacet pět minut. Jenže své šance postupně nedali M. Rampas, Š. Petrák, J. Srp a další hráči. A tak přišla pro náš tým doslova černá 71. minuta. Gólman trošku lehkovážně odkopl míč přímo na kopačky K. Hlavína, ten na nic nečekal a přesným obloučkem ho vrátil do opuštěné branky domácích. Na ty pak doslova padla deka, jejich hra najednou ztratila koncept, všude byli pozdě a soupeř toho bohatě využil. Za tři minuty se k odraženému míči dostal nejlepší střelec hostů M. Anděl a uklidil ho k prvé tyči, za dalších pět minut M. Souček dal domů těžkou přihrávku, P. Kramer ji sice zpracoval, ale místo odkopu do bezpečí ještě šel do kličky, kterou J. Matějček vystihl a skóre srovnal. 

Ke cti našich je nutné uvést, že v závěru se ještě vzchopili, vytvořili si dvě nebo tři šance, jenže bez řádného zakončení. Když ale naskočila na hodinách 90. minuta, utekl po levém křídle D. Pavlík a v jasné šanci ho hostující hráč srazil. Sudí nezaváhal a nařídil pokutový kop, který proměnil S. Šír. Hosté ještě v nastaveném čase třefili konstrukci naší branky, to však už bylo vše z tohoto dramatu. Díky tomuto výsledku jsem se tak bodově osamostatnili na třetí příčce tabulky. 

Branky: 6., 23. Rampas, 44. Petrák Š., 90. Šír (pen)

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Průžek, Vlasák M. - Souček M. - Petrák Š., Srp, Śír, Pavlík - Rampas, střídali Hříbal, Pechan  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904