19.05.2022 08:28

SK Nový Knín/N. Ves B - Podlesí/Bohutín 3:3 (3:2)

Další skvělý výkon našeho mladšího dorostu, a to zejména v prvním poločase, když vedení s jasně prvním týmem tabulky jsme ztratili až asi tři minuty před koncem.

Naší mladší dorostenci sčítají ztráty, v sestavě kromě jiných chyběl i v minulém zápase zraněný M. Vlasák, přesto jsme jasnému favoritu byli vyrovnaným soupeřem. V první půli jsme dokonce tahali za delší konec, když se nám dařilo zejména zahrávání rohovým kopů. Přesto, že hosté šli do vedení už ve třetí minutě, naše hráče to nijak nepoznamenalo a zhruba po čtvrthodině jsme vyrovnali. Přetahovaná ale pokračovala, soupeř opět poměrně brzo šel do vedení, abychom pak předvedli dva skvěle zahrané rohové kopy, nejprve zprava S. Šírem a po chvíle zleva M. Rampasem, kteří našli své volné spoluhráče ve vápně a ti nezdaržitelně skórovali.

Ve druhém poločase jsme pozorně bránili, kromě jedné situace, kdy hosté trefili konstrukci branky, jsme je do vážnějších situací nepouštěli. Bohužel postupem doby jsme nedokázali udržet míč na svých kopačkách, a to i s ohledem na úbytek sil, takže hosté začali přebírat iniciativu. A tak přišla 87. minuta, na naší pravé straně jsme dovolili levému záložníkovi projít až k brankové čáře, přihrávkou pod sebe našel F. Humla, který soupeři zajistil jeden bod.

Branky: P. Kukla, B. Španěl, J. Kučík

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Záruba, Vávra - Pavlík - P. Kukla, Srp, Šír, Pechan - Rampas, střídali Kučík, F. Hájek

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904