25.04.2022 20:40

SK Nový Knín/N. Ves A - S. Sedlec-Prčice 9:1 (4:1)

Starší dorost konečně zabral a stálo to za to. V úvodu jsme přežili pokutový kop, abychom pak svého soupeře převyšovali, dávali jsme mu jeden gól za druhým, ač jsme neměli nikoho na střídání.

Po řadě porážek nenastupoval náš starší dorost zrovna v dobrém rozpoložení, k čemuž přispělo i to, že opět chybělo několik klíčových hráčů. A úvod utkání to potvrdil. Hosté byli rozhodně lepším týmem, jenže svou první velkou šanci nedali. Tou totiž byl pokutový kop, jenže náš gólman své kolegy podržel, když vystihl směr střely a jak sám potvrdil, byla to jeho první chycená penalta v soutěžním utkání v kariéře. Po chvíli se opět vyznamenal, když zlikvidoval protiútok hostů. 

A tak jsme se do vedení dostali my, a to zásluhou J. Kudrny, který tentokrát hrál v útoku. Ostatně změny v postech jednoltivých hráčů se zřejmě na zlepšeném výkonu projevily, hosté sice takřka vzápětí skóre srovnali, jenže to už se začala rozehrávat naše nová dvojice ve středu pole - V. Mařík a M. Kočí. A ten asi v 30. minutě předvedl své umění, když bombou přibližně ze 35. metrů nedal M. Bukovi v brance Sedlec-Prčic žádnou šanci. Po chvíli stejný hráč své mužstvo uklidnil druhou brankou a vývoj utkání se už definitivně začal překlápět na naší stranu. 

V druhé půli již naši hráči svého soupeře jasně převyšovali a s chutí si také zastříleli, když jsme konto předposledního týmu soutěže nakonec zatížili devíti brankami. Jsme tak stále nejlépe střílejícím mužstvem naší skupiny. 

Branky: Kočí Matěj 3x, Kudrna 2x, Mařík Š. 2x, Mařík V., Tesař

Sestava: Křivonoska - Váňa, Kníchal, Vlasák V., Viták -  Petrák Š., Mařík V., Kočí M., Tesař - Mařík Š., Kudrna

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904