10.08.2015 09:33

SK Nový Knín - MFK Dobříš B 4:2 (3:1)

Po dobrém výkonu jsme v přípravě konečně poprvé zvítězili. Soupeř, který nastoupil v sestavě, která rozhodně neodpovídá okresnímu přeboru, zlobil po celé utkání, před brankou jsme však byli tentokrát efektivnější my, a to i proto, že hosté neproměnili jednu penaltu.

Za úmorného vedra se hrál hned od začátku svižný fotbal. Už v 1. minutě Dobříští rychle zaútočili, jejich akci jsme nedovoleně ve vápně přerušili a sudí správně nařídil pokutový kop, který hosté proměnili. My jsme oplatili stejnou mincí, do šancí se postupně dostali P. Fiala i Š. Chlumecký, který trefil tyč, až se konečně po odraženém míči prosadil ve 14. minutě M. Lomoz. Po chvíli neproměnili své šance F. Sklenář a J. Pouček, aby nás do vedení dostal aktivní F. Sklenář. Dobříští borci nezůstávali nic dlužni, takřka vzápětí se po pravé straně do šestnáctky vřítil záložník Řechka, když napřahoval ke střele, trefil nohu probíhajícího J. Stočese, upadl a rozhodčí znovu bez zaváhání ukázal na penaltový terčík. K zahrání pokutového kopu se postavil M. Liška, jenže trefil jen naší pravou tyč a odražený míč gólman bez problémů zpacifikoval. Do konce poločasu se střídaly útoky na obou stranách, hosté znovu orazítkovali tyč, my jsme po proměněné penaltě J. Poučkem šli do vedení už 3:1.

Úvod druhého poločasu se nám opět nepovedl. Asi v 48. minutě záložník hostů vystřelil z hranice vápna, míč ještě tečoval jeden z našich obránců a poté již střela rozvnila síť v brance Ševců. Hráčům začaly ubývat síly, přesto se stále snažili o aktivní fotbal. Asi v 65. minutě předvedli naši mladí útočníci rychlou akci, J. Pouček obešel svého strážce, míč prostrčil kolegovi v útoku F. Sklenářovi a ten znovu nezaváhal. Hra postupně vinou vedra ztrácela na rychlosti, nelze však říci, že by se diváci nudili. Své další příležitosti ale hráči už nevyužili a tak jsme si připsali cennou výhru.

Branky: 19., 65. F. Sklenář, 14. Lomoz, 38. Pouček

Sestava: Sláma (46. Petřík) - Sekýt, Lomoz, Chlumecký, Stočes - Fiala, Foltýn, Vostrý - Slezák - Pouček, F. Sklenář 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904