11.11.2018 08:21

SK Nový Knín - FK Lety 1:3 (1:0)

Vstup do utkání jsme měli výborný, hýřili jsme aktivitou a už v páté minutě se parádně trefil J. Stočes, když vymetl pravou šibenici Sňozíkovy branky. Dál se sice nehrál bůhvíjaký fotbal, v první půli jsme ale hosty do ničeho nepustili. Měli jsme přitom několik šancí, tu největší nedal M. Kočí, zvýšit náskok se nám ale nepodařilo. V druhém poločase jsme opět doplatili na netaktický výkon, tlačili jsme se do útoku, jenže jsme dělali chyby, které pouštěly Lety do šancí. Většina akcí přitom vedla přes dalšího exligistu v sestavě hostů, Marka Jarolíma, který sám jednu branku dal a dvě vypracoval. A tak jsme znovu zcela zbytečně ztratili tři body.

Bez zaněného M. Petříka a několika dalších hráčů jsme začali skvěle, první střelu L. Vostrého Radek Sňozík v brance hostů chytil, na druhou Kuby Stočese už neměl nárok. Náš hráč se dostal do šestncátky po pěkné kombinaci na levé straně, míč mu parádně sedl a jeho bomba asi z 15 metrů šla do pravého horního rohu. Hosté prakticky celý první poločas neohrozili domácí branku, zato exligový gólman musel několikrát ukázat své umění. Vytáhl se především při šanci M. Kočího, který se před ním objevil zcela sám, jenže nedal. Vedení o jednu branku po prvním poločase bylo hodně hubeným vyjádřením stavu na hřišti.

Úvod druhé půle nenaznačoval, že by se mělo něco změnit. Dál jsme se tlačili do útoku, chtěli jsme náskok zvýšit, jenže přišla 53. minuta, velká chyba na levé straně, M. Čálek přišel o míč, dovolil mladému M. Koníčkovi utéct přes půl hřiště, tomu se podařilo prostrčit míč zcela volnému M. Jarolímovi a ten do prázdné skóre srovnal. A za deset minut bylo ještě hůř, opět zbytečná ztráta míče, na šestnáctce se uvolnil M. Jarolím, vystřelil, jeho ne příliš prudkou střelu náš gólman neudržel a dobíhající M. Koníček dostal lacino hosty překvapivě do vedení. A když se potvrdilo heslo nedáš dostaneš, asi v 70. minutě se před Sňozíkem sám objevil znovu J. Stočes, jenže vystřelil zprvní svou slabší pravou nohou, takže zkušený brankář si s jeho střelou poradil a míč vyrazil na roh, přišel další šok. Po zahrání standardky přišel protiútok, přihrávka M. Jarolímka mezi obránce a M. Chalupa dokončil naší popravu. Do konce zápasu jsme se už nezmohli na nic kloudného, a tak výsledek skončil pro nás dost hořkou prohrou.

Branka: 5. Stočes

Sestava: Sláma - K. Vostrý, Jasz, Šustr, Čálek - Kadlečík (84. Kadlečík), L. Vostrý, Slezák, Vlasák - Stočes, Kočí (74. Kukla) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904