08.04.2019 11:02

SK Nový Knín - FK Králův Dvůr B 2:0 (1:0)

Velice důležité tři body si připsalo naše první mužstvo v dalším utkání soutěže. A je nutno dodat, že zaslouženě. Bylo mnohem aktivnějším týmem než jejich soupeř, kromě gólů se mnohem častěji dostávalo do zakončení, v jednom případě jsme navíc nastřelili S. Stránským břevno, aby stejný hráč pečetil do prázdné po hrubé chybě hostů asi pět minut před závěrečným hvizdem.

S novou stoperskou dvojicí jsme začali utkání lépe než soupeř, byli jsme mnohem aktivnější a až na jednu vyjímku, kdy jsme nechali vystřelit z nebezpečné vzdálenosti jednoho z útočníků hostů, jsme rezervu Králova Dvora do ničeho nepustili. Svou převahu jsme vyjádřili v 19. minutě gólem A. Rady, který si naběhl na centru T. Slezáka. Do konce půle jsme předvedli ještě několik pěkných akcí, S. Stránský ještě nastřelil konstrukci branky, jenže pojistku jsme nepřidali.

Druhý poločas už tak fotbalově pohledný nebyl. Hosté nepředvedli vůbec nic, my jsme si zodpovědnou hrou ze zadu hlídali náskok. To trvalo prakticky celý druhý poločas, a to až do 87. minuty. Hosté rozehrávali ze své pravé strany od vápna přímý kop, jenže gólman udělal neuvěřitelnou chybu, míč nahrál S. Stránskému, který měl dostatek času a místa pro to, aby do prázdné branky pečetil naše zasloužené vítězství.

Branky: 19. Rada, 88. Stránský

Sestava: Petřík - Jasz, Vlasák R., Stracený F., Čálek - Rákosník, Vostrý L, Slezák, Rada - Stránský (89. Sláma), Sklenář

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904