18.11.2013 07:52

SK Nový Knín - FK Hořovicko B 5:0 (2:0)

V sobotu odehráli Ševci poslední podzimní utkání, soupeřem jim byl rezervní tým divizního Hořovicka. Jak se říká, že tým hraje to, co mu soupeř dovolí, tak to naprosto platilo v tomto zápase. Hořovicko dovolilo domácím téměř vše, naopak Ševci nedovolili téměř nic. Nutno podotknout, že hosté přijeli s velmi mladou a nezkušenou sestavou. Domácí jasně dominovali po celé utkání a zaslouženě uštědřili Hořovicku debakl.

Hned úvod naznačil, jak se bude celých devadesát minut odvíjet. Ve 4. minutě nebezpečně centroval z trestného kopu Drechsler, za další dvě minuty prošel až k brankové čáře Vlasák, ale míč skončil v zámezí. Pak se osmělili i hosté. Petrášova střela ze střední vzdálenosti skončila mimo a v zápětí nevyužili dobrou přihrávku mezi obránce. To se povedlo domácím, Drechsler si pohlídal ofsajdovou linii, Křikava v bráně silně zaspal s výběhem a domácí útočník vyzval ke skórování Poučka, jenž míč protlačil do brány – 1:0.  V 18. minutě skryl svou střelu pod nohami obránců Drechsler a jen málo chybělo k dalšímu gólu. Po 23. minutách krásně zakombinovali Kozohorský, Sklenář F. a nepřesně zakončující Plot. O chvilku později opět Plot prokličkoval až do šance, ale jeho přihrávka byla zblokovaná na roh. 34. minuta přinesla trestný kop Plota a dobrý zákrok Křikavy. Po jeho rozehrání neprostřelil hradbu těl Drechsler, který ještě následně vracel míč před prázdnou bránu, ale tam nikoho z domácích nenalezl. Ve 36. minutě se opět ozval soupeř. Větrovského trestný kop skončil opět mimo. Ve 40 minutě se hezky na brankovišti Pouček, ale jeho technickou střelu zneškodnil Křikava. Za další minutu už hosté opět inkasovali. Vlasák krásně zatáhl balon a přesným centrem našel hlavu Drechslera a bylo to 2:0. V poslední minutě ještě po centru Plota vznikl zmatek pod nohami Křikavy, ale nic závažného z toho nakonec nebylo.

Druhá půle začala stejně jako ta první, náporem domácích. Hned po 4 minutách vyslal Fiala přihrávku na Sklenáře, který si míč krásně zpracoval a s přehledem zvýšil vedení domácích – 3:0. Tento gól hosty výrazně zmrazil, a pokud se první půli ještě snažili o korekci výsledku, po tomto okamžiku zcela vyklidili pole a rostla jejich frustrace. V 52. minutě poslal další svou pumelici na Petříka Větrovský. Domácí gólman míč vyškrábl na břevno. V 57. minutě se po závaru v pokutovém území hostů prosadil tvrdou ranou Šustr – 4:0. Potom se nějakou chvíli nic zvláštního nedělo, domácí kombinovali, hosté včas odkopávali. Až v 66. minutě podnikl rychlý brejk Krmela a předložil míč na zadní tyč, kde se zjevil Šustr. Ten sice míč trefil velmi špatně, ale neposedný kulatý nesmysl se přes gólmanovi rukavice dostal až do sítě – 5:0. V 73. minutě Fiala uvolnil Stočese, ale jeho šajtle skončila těsně mimo horní roh brány. V 77. minutě se naposledy ozval Větrovský, ale jeho táhlá bomba skončila opět těsně mimo. Závěr utkání byl ve znamení nervozity a frustrace hostů a klidné a pohodové dohrání domácích.

„Dnes jsme hráli opět to, co nám soupeř dovolil. Ten nám toho dovolil opravdu hodně a tak jsme naprosto zaslouženě vyhráli tak velkým rozdílem. Zároveň jsme se dobře rozloučili jak s diváky, tak s podzimní sezónou“, byl spokojený trenér Stracený.

Branky: 57. a 66. Šustr, 14. Pouček, 41. Drechsler, 49. Sklenář F.

Rozhodčí: Řičica - Hlavnička, Snadev

Nový Knín: Petřík – Kozohorský, Chlumecký, Šustr, Vlasák – Sklenář F. (60. Stočes), Fiala, Plot, Lomoz – Drechsler (82. Vlk), Pouček (46. Krmela)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904