30.03.2015 21:21

SK Nový Knín B - Vltavan Hříměždice 4:4 (4:4)

Již počtvrté v tomto soutěžním ročníku ztratila naše Benfica v posledních minutách body. Po Huti, Kamýku a Pr. Lhotě se to "povedlo" v utkání s Hříměždicemi. O výsledku totiž rozhodla třetí minuta nastavení, kdy jsme netakticky rozehráli roh, po ztrátě míče a soupeřem rychle zahraném vhazování jsem neprokryli jediného útočníka, který naši lechkovážnost potrestal vyrovnávacím gólem.

Soupeř prokázal, proč je v tabulce tak vysoko. Hrál s velkým zaujetím, k tomu přidal v ofenzívě i fotbalovost, chyb v obraně se, stejně jako naše mužstvo, ale nevyvaroval. Po svém vedení asi v 10. minutě se zatáhl do obrany, nám se povedlo několik útoků, až přišel faul v šestnáctce hostů na pronikajícího R. Vlasáka. Nařízenou penaltu sice J. Pouček na první pokus nedal, jeho střelu brankář vystihl, ovšem míč se k němu odrazil a druhý jeho pokus už úspěšný byl. A za chvíli jsme už vedli. Na centr z rohu si naběhl V. Sklenář, který nám zajistil jednobrankové vedení. Jenže opět přišla naše chyba. Hráči signalizovali ofsajd, jenže nabíhající útočník, na kterého směřovala přihrávka, v žádném případě v postavení mimo hru nebyl, takže mohl svůj náběh dokončit střelou vedle našeho brankáře a vyrovnat.

V druhém poločase jsme šli dvakrát do vedení. Nejprve po trestném kopu hostující hráči signalizovali ofsajd stejně jako my v prvním poločase, jenže hlavičkující F. Sklenář v něm opět v momentě přihrávky nebyl a pohodlně zavěsil. Hosté vyrovnali záhy z penalty za faul našeho gólmana. Čtvrtý gól jsme dali opět po standardce, když si na roh naběhl F. Sklenář a znovu hlavou dostal naše mužstvo do jednobrankového vedení. Zápas směřoval ke svému závěru, hosté promarnili několik šancí, také my jsme měli několik nadějných brejků, jenže rovněž bez užitku. Když na hodinách svítila devadesátka asi tři minuty jsme získali roh. Naši hráči místo taktického zdržování ho nepochopitelně rozehráli klasicky centrem, míč ale prošel přes celé vápno na druhou stranu, kde skončil v autu. Hosté ho rychle vhodili do hry, naši borci jim umožnili dlouhý nákop, kde stál jediný jejich útočník a ten znovu skóre srovnal na konečný poměr 4:4.

Branky: 68. 78. F. Sklenář, 22. Pouček, 31. V. Sklenář

Sestava: Sláma - K. Vostrý, V. Sklenář, Ducho, Stočes - Vlk (69. Sládek), Rákosník, Hubička, Vlasák  - F. Sklenář, Pouček (76. Stracený)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904