27.09.2017 08:57

SK Nový Knín B - Vltavan Hříměždice 4:3 (1:1)

Taktika hostů byla jednoduchá, pevná obrana a pokud to situace dovolí spoléhat se na protiútoky, případně na standardní situace. I když jsme měli míč po většinu zápasu na svých kopačkách, svymi chybami jsme dlouho hosty drželi v naději, že dosáhnou nadějného výsledku. Naštěstí skvěle zahrál J. Stočes, který zaznamenal hatrick, a vítěznou branku přidal F. Kukla.

Od první minuty jsme byli aktivnějším mužstvem, jenže stačila chvilková nepozornost naší obrany a protiútok hostů zakončoval D. Poslušný. To se psala terpve osmá minuta utkání a zmíněné taktice hříměždických hráčů to plně vyhovovalo. Zatáhli se do obrany a chvílemi před svým vápnem vytvořili neprostupnou zeď. Přesto jsme si vytvořili několik šancí, trefili jsme tyč, až konečně v 32. minutě srovnal J. Stočes. 

Úvod druhého poločasu jsme si zase nepohlídali a po rohu v 47. minutě hosté šli opět do vedení. Netrvalo dlouho a skóre jsme obrátili, když se nejprve hlavou trefil po perfektním nadýchaném pasu  F. Kukly střelec utkání - J. Stočes. Za dvě minuty stejný hráč tentokrát přesnou střelou zpoza vápna nás dostal do vedení. Zvýšit ho ještě mohl P. Vlk, jehož střela trefila ale jen břevno branky Vltavanu. Jenže znovu jsme nezvládli standardní situaci, na roh jsme špatně reagovali a hosté skóre srovnali. Naštěstí ani ne za pět minut dorážel gólmanem vyražený míč F. Kukla a stanovil tak konečný stav této přetahované. Skóre se už nezměnilo i přes to, že sudí prodlužoval o nesmyslných devět minut! 

Branky: 32., 60., 62. Stočes, 79. Kukla

Sestava: Sláma (6. Ducho) - Vostrý K., Šustr, Pazderka, Zorek (57. Patera) - Sekýt, Rákosník, Rada (90. Ochtábec), Kukla (84. Sládek) - Stočes, Vlk (74 Vlasák K.)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904