17.10.2016 12:08

SK Nový Knín B - Vltavan Hříměždice 2:1 (1:0)

Co hráči naší Benfiky dokázali v utkání s Hříměždicemi nedat, bylo až neuvěřitelné. Po řadě šancí sice v prvním poločase šli do vedení, ovšem slaboučkým hostům stačila snad jediná střela na branku za celý zápas a díky hříměždické placírce (bodlu) dokázali po střele z 25 metrů vyrovnat. Na hostující branku se dál valil jeden útok za druhým, rozhodl však až trestný kop v sedmé minutě prodloužení, pro které se sudí Schořovský, který je tím pověstný, rozhodl. K. Rada se naštěstí nemýlil a tak jsme bezesporu zaslouženě vyhráli. Určitě jsme však měli o výsledku rozhodnout mnohem dřív!

Původně to vypadalo, že bude jen otázkou času, jak vysoký příděl branek si hosté ke Slapské přehradě odvezou. Naši hráči soupeře přišpendlili k jeho šestnáctce, v 17. minutě jsme navíc po pěkné akci vedli zásluhou D. Patetla, jenže další góly i po těch nejvyloženějších šancích nepřicházely. Platí to například o úniku P. Drechslera, který místo rozvlnění sítě jen bombou roztřásl břevno. 

Ve druhém poločasu jsme pokračovali podle stejného scénáře a když K. Vostrý znovu neproměnil jednu z dalších tutovek, přišel trest. Po snad prvním vážnějším překonání půlící čáry nejen ve druhém poločase, ale snad i v celém zápase hosté v 54. minutě srovnali krok po zmiňovaném bodlu D. Poslušného. Až do konce utkání jsme Hříměždice zatlačili, jednou jsme po bombě J. Stočes znovu nastřelili břevno, hlavička D. Patetla, šance V. Kuchaře, K. Rady však brankami neskončily. 

Po uplynutí řádné hrací doby sudí Schořovský znovu sáhnul do svého typického arzenálu, prodloužil utkání o šest minut, nikdo nevěděl proč, i když samozřejmě hosté notně zdržovali. V poslední minutě nařídil správně trestný kop z místa, které je parketou pro K. Radu. Ten míč poslal přes zeď na zadní tyč a z gólmana hostů D. Černého udělal statistu - 2:1. Ihned po tomto gólu sudí zápas ukončil.

Branky: 17. Patetl, 90+6 Rada

Sestava: Sláma - Svárovský (46. Pejla), Pazderka (57. Chlumecký), Šustr, Stočes (82. Ochtávec)- Vostrý, Rada, Kuchař, Kukla T. (46. Cihelka) - Drechsler, Patetl (69. Zorek)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904