25.05.2015 21:03

SK Nový Knín B - Velká Lečice 1:1 (0:1)

Zatímco soupeř ještě hraje o postup, naše mužstvo se díky skvělému jaru vyhouplo do středu tabulky, takže by se mohlo zdát, že už nemá o co hrát. Naštěstí motivace udržet neporazitelnost byla tak silná, že enormní snaha o vyrovnání přinesla v závěru ovoce v podobě gólu a tak i více než zasloužené srovnání skóre.

Horší vstup do utkání, jaký mělo naše mužstvo, snad už ani nemůže být. Na ukazateli ještě svítila nula, když kapitán našeho mužstva K. Vostrý zvyklý hrát stopera a ne beka, jako v tomto utkání, se toulal kdesi ve vápně, míč prošel na Jana Hořáka, který měl proto na své levé straně doslovo dálnici, pohodlně doběhl do vápna, nikým netakován poslal střelu k pravé tyčce naší branky a dostal tak hosty do hodně laciného vedení. To naše hráče evidentně  zaskočilo a trvalo nějakou dobu než se vrátilo ke své kombinační hře. Než se tak stalo, jsme vyrobili ještě dvě nebo tři hrubé chyby v rozehrávce, které naštěstí soupeře na rozdíl od úvodu nepotrestal.

Asi po čtvrthodině jsme se konečně zmátořili, začal zejména pracovat motor ve středu zálohy v podobě J. Plota, jenže ne a ne pořádně zakončit. Naši hráči se doslova předháněli ve zbrklosti v koncovce. A když už jsme se k tomu dostali, tak jsme trestuhodně své šance zahazovali. Soupeř se stále více zatahoval do obrany, už méně vyrážel do protiútoků, tato taktika se mu vlastně vyplácela až téměř do konce utkání. Ševci přitom zahrávali nespočet standardních situací v podobě rohových kopů či trestňáků, které ale obrana hostů dirigovaná T. Rambouskem poměrně snadno odvracela.

Náš tlak stále rostl, hosté přežili nájezd J. Poučka asi v 65. minutě, který šajtlí minul. Pak ale vyrobili dva trestné kopy v ideální vzdálenosti od branky. Při prvním gólmana Svobodu zastoupil obránce, který ne příliš prudkou střelu J. Plota odvrátil, po druhém jsme se už radovali. M. Lomoz tentokrát levačkou zatočil svou střelu s patřičnou razancí přes zeď a míč konečně rozvlnil síť v lečické brance. Dřina, s kterou naši hráči šli za vyrovnáním, se tak vyplatila a odvrátila případné pochybnosti.

Branka: 81. Lomoz

Sestava: Sláma - Vostrý, Ducho, Lomoz, Stočes - Kukla (73. Hájek), Rákosník (83. Pazderka), Plot, Vlk (67. Sládek) - Stracený (56. V. Sklenář), Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904