16.11.2016 10:49

SK Nový Knín B - TJ Sokol V. Lečice 4:3 (2:2)

Mužstva hrající na našem hřišti volí proti Benfice jednoduchou taktiku, zalezou na svou půlku, před vápnem a v něm postaví pevnost a spoléhají na protiútoky. Dnes to hostům vydrželo asi 25. minut, v úvodu šli jedoduše po dvou střelách na branku do vedení 0:2, jenže nám se po necelé půlhodině podařilo po krásných akcích vyrovnat, abychom ve druhém poločasu o konečném výsledku dalšího derby rozhodli.

Utkání se hrálo u nás, protože hosté předělávají hřiště. A pro svou taktiku si nemohli nic víc lepšího přát, než situaci, která nastala hned ve druhé minutě. P. Pazderka ztratil před vlastním vápnem trošku lehkovážně míč a Jakub Hořák dostal své mužstvo do vedení. A co víc, v 8. minutě Lečičtí zahrávali z pravé strany roh a nikým nekrytý M. Urban hlavou nedal našemu gólmanovi žádnou šanci. Jenže v té době to mělo být přinejmenším už srovnané, jenže naši hráči se doslova předháněli v neproměňování šancí. To travalo asi do 22. minuty, kdy po pravé straně unikl D. Patetl, od brankové čáry přihrávkou pod sebe vyzval K. Radu ke snížení na 1:2. Ani ne za dvě minuty se situace zrcadlově opakovala, změnili se jen aktéři. Přihrávajícím byl T. Kukla a skórujícím P. Drechsler. Až do konce poločasu se obraz hry nezměnil, my jsme se tlačili do útoku, šance jsme ale nedávali, hosté hrozili ze sice ojedinělých, ale nebezpečných brejků, které ovšem náš gólman už pochytal.

Stejný obraz se odehrával i ve druhém poločasu. A také třetí branka v síti V. Lečice se opět podobala dvěma našim předchozím. V 63. minutě unikl na pravé straně T. Kukla, na malém vápně našel volného B. Rákosníka a ten konečně znovu rozvlinil síť za zády výborného P. Svobody. A když střídající I. Tokaji pohrdl svou velkou příležitosti, soupeře jsme dorazili asi pět minut před komcem po nepovedené střele L. Ochtábce, kterému míč na nerovném terénu uskočil, špatně ho trefil, jenže to soupeřův brankář nečekal, padl dřív, a míč doskákal do opuštěné branky. Třetí branka, kterou dal vedle brankáře nejlepší hráč hostů M. Urban opět hlavou, nic neřešila, padla totiž těsně před koncem.

Branky: 22. K. Rada, 24. P. Drechsler, 63. B. Rákosník, 85. L. Ochtábec

Sestava: Sláma - Vostrý (46. Pejla), Pazderka, Šustr, Stočes (76. Sládek) - T. Kukla (78. Vlasák K.), Rákosník, Rada, F. Kukla (46. Zorek) - Drechsler, Patetl (76. Ochtábec) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904