04.12.2016 10:21

SK Nový Knín B - TJ Sokol Kosova Hora 2:7 (1:2)

Před zápasem se dlouho jednalo o tom, jestli vůbec hrát, hřiště po sobotním zápasu prvního mužstva bylo totiž skoro z třetiny rozbité, nakonec se obě mužstva s rozhodčím domluvila, že utkání se odehraje. Strašidelný terén přeci jenom více svědčil hostům, kteří mají pro ofenzívu lepší hráče, což se do půle projevilo v jejich těsném vedení. Ve druhém poločas jsme za stavu 2:3 zbytečně otevřeli hru a hosté toho využili, trestali po rychlých brejcích, zatímco my jsme své šance nedávali.

Hosté sázeli na rychlé útočníky, které doplňovali oba krajní záložníci, často chodili do přečíslení, s čímž se naše obrana těžko vyrovnávala. Stopeři hráli vedle sebe, nezabezpečovali se, záloha nestačila kontaktovat rozehrávku, proto se nám nedařilo zachytávat náběhy ofenzívních hráčů, kteří dostávali přesné a navíc skvěle časované přihrávky. Své šance však hosté v úvodu zahazovali. Nám chybělo šest hráčů, také proto jsme se dlouho na těžkém terénu nedokázali prosadit. A pokud ano, tak jsme své příležitosti rovněž nedali, jako například P. Vlk asi v 20. minutě či po chvíli P. Drechsler. Jenže asi po půlhodině hosté už udeřili a asi po deseti minutách zvyšovali na 0:2. Za dvě minuty ovšem z penalty z bahna vydoloval naději K. Rada.

Druhý poločas měl v úvodu stejný průběh jako první, jen s tím rozdílem, že hosté byli mnohem efektivnější, když v 50. minutě zvyšovali na 3:1. My jsme nechtěli zaostat a P. Drechslerem jsme asi za dvě minuty po rychlém protiútoku T. Slezáka opět snížili na rozdíl jediného gólu. Následné vytažení M. Šustra do zálohy se neukázalo jako šťastné, hosté díky tomu měli ještě víc prostoru před naší šestnáctkou a řádně toho využili ke vstřelení dalších branek. My jsme své šance na už hodně rozbitím hřišti ovšem nedali, a tak zápas skončil výsledkovým debaklem, kterému ovšem obraz hry neodpovídal. 

Branky: 39. Rada, 52. Drechsler

Sestava: Sláma - Vlasák K. (62. Ochtábec), Šustr, Vostrý K., Zorek - Rákosník, Slezák, K. Rada, Stočes- Vlk (57. Sládek), Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904