24.08.2015 05:38

SK Nový Knín B - Stará Huť 5:2 (3:1)

Na rozdíl od prvního mužstva se Benfice vstup do soutěže vydařil. V úvodu jsme sice nedali několik jasných příležitostí, čehož hosté ze Staré Hutě využili, po vlastně první nebezpečnější akci šli do vedení, jenže pak jsme využili penalty a do konce poločasu jsme přidali ještě dvě branky. Ve druhém poločasu jsme už hru kontrolovali, takže jsme si do tabulky připsali prvé tři body za vítězství 5:2.

Od samého začátku se naši borci tlačili do útoku, hráli nápaditě a několikrát se dostali do zakončení, jenže v koncovce se jim už tak nedařilo. Do slibných šanci se dostali zejména P. Drechsler nebo D. Patetl, jenže nic z toho nebylo. Soupeř se evidentně soustředil na obranu, z které chtěl vyrážet do rychlých protiútoků. To se mu podařilo už v 7.minutě A. Žižkou a šel do vedení. Naše mužstvo tato událost nevyvedla z konceptu, trpělivě tlačilo hosty k jejich šestnáctce, až přišla 18. minuta, penaltový faul na P. Drechslera, který se sám také postavil k exekuci a suverénně skóre srovnal. Neuteklo ani pět minut a už jsme vedli. M. Sládek křížným pasem našel přesně D. Patetla, ten si míč bezchybně zpracoval, sběhl do šestnáctky a jistě zavěsil. Hra dál probíhala podle stejných not, my jsme byli jednoznačně aktivnějším mužstvem a svou převahu jsme vyjádřili brankou do šatny P. Drechslerem, který prokázal svůj zabijácký instinkt, odpoutal se v šestnátce od svého strážce a prudkou ranou znovu roztřepal síť za zády T. Horčice.

Stejný obraz hry pokračoval ve druhém poločase. Po pěkné kombinační akci na pravé straně dostal přihrávku znovu P. Drechsler, udělal kličku na svou silnější levou nohu a třetí brankou v zápase dovršil hatrick. Hosté se mohli dostat do zápasu asi v 70. minutě po nedorozumnění P. Pazderky s M. Petříkem, malá domů prvně jmenovaného totiž přelétla vyběhnuvšího našeho gólmana a zapadla do branky. Huťští vycítili svou šanci, byli najednou agresivnější, někdy až moc, ale nic jim to nebylo platné. Skóre po rohu B. Rakosníka uzavřel ukázkovou hlavou střídající T. Reisser těsně před koncem.

Branky: 18., 43., 53. P. Drechsler, 23. Patetl, 87. Reisser

Sestava: Petřík - Sládek (78. Štěpánek), Šustr, Pazderka, Stočes (46. Pejla) - Kukla, Rada, Rákosník, Patetl - Drechsler (86. Reisser), Vlk (60. Pouček)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904