22.08.2017 21:11

SK Nový Knín B - Spartak Příbram 2:6 (0:5)

V prvním kole okresního poháru Benfika sice na první pohled jednoznačně padla, zejména ve druhé poločasu byla ale svému mladému a běhavému soupeři více než vyrovnaným mužstvem. K více než kosmetické úpravě skóre to však už nevedlo.

Naší snahu zmrazil brzký pokutový kop, který byl asi v 5. minutě správně nařízen za zbytečný faul v rohu velkého vápna, který T. Machek bezpečně proměnil. Náš tým, který s ohledem na zrušený turnaj v Pr. Lhotě, nastoupil ke svému prvnímu zápasu v sezóně, měl velké problémy s pohyblivostí hráčů soupeře, kteří v průměru měli asi o deset let méně než měli Ševci. Přesto jsme se několikrát díky kombinační hře dostali do zakončení, jenže chyběla přesnost v koncovce. Zato hostům se v této činnosti dařilo o mnoho více a do konce poločasu nám dali ještě další čtyři góly. Diskuse ale vyvolal zejména jejich třetí gól, když zakončující Matějka v momentě přihrávky stál v metrovém ofsajdu. Příhrávka rozhodně nešla zpět, jak tvrdili hosté, ale obloukem, což domácí asistent stojící přesně na lajně pozice signalizoval, jenže nezkušený hlavní sudí pohybující se ve středovém kruhu to nevzal do úvahy a dal na protesty útočících hráčů, kteří ovšem sledovali míč a ne své postavení, a gól uznal!

Druhý poločas už byl mnohem vyrovnanější, vstřelili jsme dva pěkné góly, jeden z trestného kopu T. Slezákem a druhý hlavou P. Vlkem po pohledné kombinaci na pravé straně. Další góly byly na spadnutí, zejména po dvou střelách střídajícího M. Sládka, jehož zakončení po rohách odvrátili hosté s velkým štěstím na brankové čáře. Jenže jsme už svúj tlak gólem nepotvrdili a tak hosté byli ještě v závěru zápasu ještě jednou úspěšní. Zvítězili ovšem výsledkem, který rozhodně neodrážel dění na hřišti. 

Branky: Slezák, Vlk

Sestava: Sláma - Vostrý K., Šustr, Pazderka, Stočes (60. Zorek) - Rákosník, Rada (46. Pejla), Kuchař, Kukla - Vlk, Slezák (77. Sládek)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904