16.09.2015 22:15

SK Nový Knín B - Sokol Rosovice 5:0 (1:0)

Dobrou formu naší Benfiky v poháru odnesl také tým Sokola Rosovic, další účastník okresního přeboru. Ještě v prvním poločase kladl jakýsi odpor, ve druhém už ale bylo brzo zřejmé, kdo postoupí. Konečný účet se zastavil na pěti gólech, a protože hosté u Kocáby střelecky vyšli naprázdno, odvezli si odtud opět kanára.

S ohledem na všední den nebylo divu, že obě mužstva nastoupila v kombinovaných sestavách. Přesto hned od počátku zápasu bylo jasné, že domácí tým si jde pro výhru a tudíž i pro postup do dalšího kola. Do vedení ho přitom dostal "tradiční" palič šancí P. Vlk, který využil opět až několikátou svoji šanci. Na domácí hře ovšem překvapilo, kolik míčů Ševci naprosto zbytečně ztratili pro chybnou přihrávku nebo váhání s rozehrávkou. Hosté se v prvním poločasu ovšem dostali jen do několik nebezpečných zakončení, z kterých ale nic nebylo.

Druhý poločas už byl jednoznačně v naší režii, Rosovice se prakticky nedostaly do vážné situace před knínskou brankou. Brzo přitom podruhé inkasovaly, když se opět prosadil P. Vlk. Na branku hostů se potom valil jeden útok za druhým, své příležitosti postupně proměnili K. Rada a dvakrát "áčkař" T. Slezák. A protože hosté v závěru už zcela odešli nejen herně, ale především i fyzicky, domácí tým slavil v poháru postup do třetího kola.

Branky: 39., 50. Vlk, 82., 88. Slezák, 77. Rada

Sestava: Reisser - Stočes, Vostrý, Pazderka, Lomoz - Rákosník, Rada, Slezák, Vlk - Kukla, Štěpánek (46. Hrubý)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904