03.10.2016 11:13

SK Nový Knín B - Sokol Počepice 3:0 (1:0)

Za stálého deště Benfika své další utkání zvládla a zaslouženě vyhrála nad loňským účastníkem okresního přeboru. Po herně vyrovnaném prvním poločase o své výhře rozhodla v druhém dějství.

Na našich hráčích bylo znát, že chtějí odčinit dva předchozí nezdary. Od úvodu utkání, do kterého poprvé v našem dresu nastoupil Ája Kuchař, jsme se tlačili do kombinace, vytvářeli jsme si tlak, až přišla 15. minuta, průnik T. Slezáka, kterého hostující obránce nekompromisně srazil ve vápně - jasná penalta, o které nebyl pochyb. K její exekuci se postavil D. Patetl a dostal naše mužsvo do vedení. Hosté však nechtěli zůstat pozadu, několikrát se jim podařilo přečíslit naši obranu, jenže T. Sláma v brance čaroval a třikrát zachránil naše mužstvo od pohromy. A protože i gólman hostů J. Holan byl velkou oporou svého mužstva, byli to oba brankáři, kteří v této části byli muži zápasu. My jsme Počepicím zavařili zejména kolem 35. minuty, ovšem velké šance K. Rady, D. Patetla a B. Rákosníka v krátkém časém úseku zůstaly bez gólového zakončení právě díky pohotovosti počepického brankáře.

Ve druhém poločasu jsme pokračovali v trpělivém výkonu, aktivita hostů přeci jenom pohasla, a tak šance a zakončení jsme si připisovali už jen my. V 56. minutě se v šestnáctce uvolni T. Slezák, zblízka však trefil jen gólmana, k odraženému míči se dostal znovu D. Patetl a svou druhou brankou uvedl naše mužstvo do pohody. Hosté se už nezmohli na nějaký odpor a v poslední minutě je za jejich pasivitu ještě potrestal střídající F. Kukla, který po pěkné samostatné akci uzavřel účet zápasu na 3:0. To jsme už hráli o deseti, nikoliv kvůli vyloučení, ale proto, že v 86. minutě hostující M. Skalický naprosto zbytečně surově srazil zezadu rozběhlého B. Rákosníka těsně před svou šetnáctkou. Mohl být rád, že se jen žlutilo, náš hráč to ale odnesl nakopnutým kotníkem, odkulhal ze hřiště a protože jsme vystřídali už všechny své hráče na lavičce, dohrávali jsme v početním oslabení. 

Branky: 15., 56. Patetl, 90. Kukla F.

Sestava: Sláma - Pejla (63. Zorek), Rambousek, Pazderka, Stočes - Kozohorský (46. F. Kukla), Kuchař, Rada, Rákosník - Patetl (77. Sládek), Slezák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904