09.09.2013 07:47

SK Nový Knín B - Sokol Pičín 2:5 (1:2)

Další zápas ve St. Huti se nám nepovedl. Herně velmi dobrý úvod jsme nepotvrdili gólem, hosté šli do vedení po první své šanci. Dvakrát jsme sice jejich náskok stačili smazat, jenže závěr utkání se nám nepovedl a Pičínští nás dorazili třemi góly, vždy po brejku. Prohráli jsme tak 2:5 a v tabulce máme stále jen jeden bod.

Od úvodu utkání jsme se poměrně snadno dostávali před vápno Píčína, hlavně po pravé straně, jenže chyběla finální přihráhrávka. A když přišla, naši útočníci navázali na nepřesnost v zakončení z utkání s Rosovicemi. Pro hosty, kteří v uplynulém týdnu posílili, mluvily především jejich váhové dispozice, většina z nich byla urostlá a této výhody bohatě využívala v boji o míč. Za celé utkání se nám je snad ani jednou nepodařilo přetlačit i proto, že někteří hráči se do soubojů báli jít. A tak přišla asi 26. minuta, první vážná akce soupeře a ten svou šanci využil. Nám se podařilo skóre srovnat po trestném kopu zprava, který zahrával P. Drechsler, jeho centr učesal pěšinku naskakujícímu F. Sklenářovi a míč zapadl do sítě u vzdálené tyče. Hosté dál hráli nakopávané míče, u drtivé většiny akcí přitom byli pouze dva hráči, stoper a vysunutý útočník. Jedna z nich se ujala těsně před přestávkou a Pičín šel znovu do vedení.

Druhý poločas začali lépe opět Pičínští, nám se ale také podařil jeden nakopnutý míč, který od brankáře M. Petříka propadl k B. Rákosníkovi a ten přehodil vyběhnuvšího gólmana. Znovu jsme převzali taktovku utkání do svých rukou, jenže jsme zase zahazovali vše, co jsme si vytvořili. A když J. Pouček po skvělém centru zprvní J. Stočese trefil hlavou jen břevno, začal se vývoj utkání naplňovat, bohužel v náš neprospěch. Hosté vysílali na naši polovinu jeden nakopnutý míč za druhým, kde úřadoval zmíněný více než stokilový bourák, od kterého naši obránci odpadávali jako právě dozrávající švestky, míče pak rozdával svým kolegům, kteří trestali, už proto, že naše mužstvo v závěru zcela rezignovalo.

Branky: 31. Sklenář, 51. Rákosník

Sestava: Petřík - Krmela, Vostrý (88. Reisser), Burian, Kukla - Patetl (59. Stočes), Rákosník, Vlk, Sklenář - Drechsler (80. Sládek), Pouček

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904