04.10.2015 22:56

SK Nový Knín B - Sokol Kosova Hora 7:1 (1:1)

Zejména díky výkonu ve druhém poločase porazila Benfika tým Kosovy Hory. V prvním svým výkonem napodobila první mužstvo, když její hra tentokrát postrádala přesnost a kreativitu. Za to ve druhém dějství své snažení gradovala a zdecimovanému soupeři sázela jeden hezký gól za druhým, až se konečný účet zastavil na poměru 7:1.

V úvodu se vše odehrávalo především uprostřed hřiště, soupeř hrál v té době koncentrovaně, pozorně bránil a využíval každého našeho zaváhání, kterého bylo tentokrát víc než obvykle, zejména v rozehrávce, k rychlým brejkům. Obrana Ševců však hrála také pozorně, takže první vzruch vyvolala až šance P. Drechslera asi v 25. minutě, který si naskočil na centr P. Vlka zleva, jenže jeho hlavička šla vedle soupeřovy branky. To hostům se jejich první pořádná akce vyvedla mnohem lépe. Na pravém křídle se uvolnil J. Kutil, centr přetáhl na druhou stranu vápna, kde přeskočil P. Růzha našeho kapitána K. Vostrého a hlavou trefil protilehlou stranu branky - 0:1. Po chvili se do úniku dostal znovu J. Kutil, jenže náš gólman včas vyběhl a skvělým zákrokem zabránil hostům navýšit náskok. Blížil se závěr poločasu a my jsme konečně zacílili do černého, do vápna se dostal P. Vlk, přihrávkou pod sebe našel ještě lépe postaveného T. Slezáka, pro kterého už nebyl problém vsítit takřka do prázdné brány náš první gól.

Od úvodu druhé půle jsme se tlačili do útoku a náš projev vypadal úplně jinak než v prvním poločase. Asi v 55. minutě jsme sice K. Radou dopravili míč do sítě, jenže rozhodčí na popud domácího asistenta gól neuznal, protože P. Vlk v ofsajdové pozici (stál takřka na brankové čáře) viditelně jevil zájem hrát, i když se nakonec míče nedotkl. A pak přišel pětiminutový úsek zápasu, který rozhodl o našem jednoznačném vítězství. Nejprve unikl obraně tentokrát v souladu s pravidly P. Vlk a dostal nás konečně do vedení. Za dvě minuty vyvezl míč z obrany J. Stočes a svůj asi čtyřicetimetrový sprint zakončil svou slabší pravačkou pumelicí do horního levého rohu kosovohorské branky. A na 4:1 zvyšoval P. Drechsler, kterého obránce nedokázal zastavit a jeho přízemní střela znovu skončila v síti. Další parádu předvedli jako přihrávající B. Rákosník, který zprava odcentroval, a střídající borec týdne M. Štěpánek, který asi z deseti metrů z voleje nezadržitelně skóroval. To už se naše hra blížila exhibici, do konce zápasu se ještě trefil K. Rada, který zahrával roh, po jeho centru hlavička P. Drechslera orazítkovala tyč, od ní se míč odrazil zpátky ke Kamilovi, který ho chytrým obloučkem poslal tentokrát do brány soupeře. A na konečných 7:1 pečetil hlavičkou P. Drechsler asi minutu před koncem utkání.

Branky: 67., 89. Drechsler, 44. Slezák, 62. Vlk, 65. Stočes, 77. Štěpánek, 84. Rada

Sestava: Sláma - Vostrý, Jasz, Šustr, Lomoz (60. Zorek) - Rákosník, Rada, Pazderka, Vlk (70. Štěpánek) - Drechsler, Slezák (46. Stočes) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904