05.09.2016 10:02

SK Nový Knín B - Sokol Kamýk nad Vltavou 4:3 (2:2)

S jedním z favoritů soutěže, mužstvem Sokola Kamýk nad Vltavou, odehrála naše Benfika v poli vyrovnané utkání. Před brankou jsme si ale vytvořili více gólových příležitostí než soupeř, takže lze mluvit o zaslouženém vítězství naší rezervy.

V našem dresu se doma po dlouhé přestávce objevili hned dva hráči - T. Rambousek a M. Cihelka a oba patřili k oporám týmu. Vzhledem k tomu, že obě mužstva vyznávají útočný fotbal, divákům se utkání muselo hned od začátku líbit. Akce se přelévaly z jedné strany na druhou a brzo padaly i branky. Už v 10. minutě uvolnil špílmachr hostů, dvaadvacetiletý T. Horký, přes kterého šla většina akcí i standardních situací Kamýku, na levém křídle O. Krůtu a ten našemu gólmanovi umístěnou střelou k levé tyči nedal šanci. Neuplynuly ani dvě minuty a bylo vyrovnáno. Po skvělé akci na jeden dotek na pravé straně vápna se dostal do šestnáctky D. Patetl a také on udělal z kamýckého brankáře statistu. Asi po deseti minutách se skóre během dvou minut zase měnilo. Nejprve jsme my zvýšili P. Drechslerem, kterému nezištně před branku přihrál jeho kolega v útoku D. Patetl, po chvíli jsme si neuhlídali standardní situaci a tentokrát brzo krok srovnali hosté po hlavičce M. Tatouška. Ještě před touto dvouminutovkou ovšem nakopl v šestnáctce nesmyslně obránce P. Drechslera až to mlasklo, sudí nařídil pokutový kop, jenže náš faulovaný hráč, který tak porušil jeden z nepsaných zákonů fotbalu, když se postavil k zahrávání trestu, napodobil svého kolegu z áčka P. Fialu, když neproměnil, jeho střela tečovala tyčku z nesprávné, tedy vnější strany. Do poločasu jsme mohli jít do vedení ještě po hlavičce M. Šustra po našem rohu, jenže jeho tvrdá střela jen rozezněla břevno kamýcké svatyně.

Tempo v druhé půli sice trochu polevilo, chuť útočit oběma mužstvům však zůstala. V 61. minutě nás dostal do vedení střídající J. Stočes, jenže hosté znovu vzápětí krok srovnali. T. Horký zahrával asi ze 40. metrů trestný kop, do šestnáctky poslal dlouhý míč na úroveň bodu pokutového kopu, náš gólman sice mocně křikl "mám", jenže u míče byl později než hlavičkující O. Molec a znovu se začínalo od nerozhodnutého stavu. Hosté se o nadějný výsledek připravili zejména svou neukázněností, v 69. minutě opět kamýcký hráč evidentně podrazil v šestnáctce pronikajího našeho hráče a rozhodčí znovu musel ukázat na penaltový terčík. K exekuci se tentokrát postavil K. Rada a asi dvacet minut před koncem nás dostal do vedení, které zůstalo až do závěrečného hvizdu sudího Ledínského.

Branky: 12. Patetl, 21. Drechsler, 61. Stočes, 69. Rada

Sestava: Sláma - Pejla, Šustr, Rambousek, Cihelka (58. Sládek) - Rákosník, Rada, Pazderka (38. Stočes), Vostrý - Drechsler, Patetl (77. Hájek) 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904