19.09.2019 21:45

SK Nový Knín B - S. Nečín 0:5 (0:2)

Do zápasu jsme vstoupili zhurta, za první čtvrthodinu jsme si vytvořili hned tři tutové šance, jenže jsme je neproměnili. Hosté pak ale dali svou první šanci po rohu a postupně opanovali hřiště. Byla znát hlavně jejich zkušenost na rozdíl od naší juniorky, která se sice snažila, ale ani na čestný úspěch to tentokrát nestačilo přesto, že hosté dohrávali posledních deset minut bez dvou zraněných borců.

Přesto, že hosté před časem zrušili rezervu, aby bylo více hráčů k dispozici pro první mužstvo, přijeli pouze v deseti. I proto úvod patřil nám. Jenže dvakrát Š. Mařík a jednou jeho otec Miroslav neproměnili hned tři tutové šance. Nečínští hru srovnali asi po dvaceti pěti minutách, když u byli kompletní. Brzo také šli po rohu a nejistém zákroku našeho gólmana do vedení. Zejména na našich mladých hráčích pak byla patrná nervozita, zbytečně se zbavovali míče dřív než rozvinuli kloudnou akci. A tak hosté znovu trestali, takže šli do šatny s dvoubrankovým náskokem. 

Druhý poločas probíhal podle stejných not. Na hostech byla zřejmá zkušenost, hráli přesně, do nohy, jakmile se naskytla příležitost, šli do protiútoku s nebezpečným zakončením. Třetí gól padl opět po nejistém zákroku našeho mladého gólmana po rohu, čtvrtý už po jeho jasné hrubici, když ne příliš prudká střela mu prošla mezi rukama do sítě. Hosté ještě vstřelili jeden gól, závěr jsme už tak dohrávali v křeči, i když se jim zranili hned dva hráči a utkání nedohráli.

Sestava: Křivonoska - Zorek (60.Pejla), Potměšil, Farda, Stracený F. - Mařík M. (46. Kučík V.), Mařík V., Rákosník, Dopita L. - Kukla (78. Kudrna), Mařík Š.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904