09.10.2017 20:51

SK Nový Knín B - S. Kamýk n. Vlt. 3:1 (0:0)

Hosté, kteří přijeli jen v deseti, tomu v prvním poločase podřídili svou taktiku. Pozorně bránili a protože naše hra byla pomalá, bez momentu překvapení, do zakončení jsme se takřka nedostali. A pokud ano, pak nepřesně nebo naše pokusy zpacifikoval výborný O. Čedík. Hned v úvodu druhé půle jsme však naštěstí proměnili standardní situaci, v zápětí jsme zvýšili po ukázkové akci K. Radou a taktika hostů se zbortila jako domeček z karet. Ti se osmělili až za stavu 3:0, dvakrát nás podržel náhradní gólman P. Pazderka, teprve až na potřetí kapituloval. Na víc se už ale unavení hosté nezmohli a tak jsme si do tabulky připsali další tři body.

Až na jednu akci hosté v první půli většinou jen bránili, ve hře dopředu prakticky nic nepředvedli, míč na svých kopačkách měli především Ševci, jenže hráli do stran, pomalu, šance se nerodily. A protože si vytvořili jen minimum standardních situací, odcházeli hráči o půli po nezáživném fotbalu za bezbrankového stavu. 

Po přestávce jsme tlak vystupňovali zrychlením přechodové fáze, hosté nestíhali a začali faulovat. Po jedné takové situaci jsme zahrávali zprava K. Radou, hráčem zápasu, trestný kop. Míč zatočil na nabíhajícího M. Šustra a tan nás dostal konečně do vedení. Neutekly ani tři minuty a Kamil po akci F. Kukly nechytatelnou bombou z hranice vápna málem roztrhl síť - 2:0. 

Hosté teprve pak pochopili, že s pasivitou nic neuhrajou, dvakrát se dostali do zakončení, jenže proti byl náš "nególman" P. Pazderka. A tak ke slovu přišel opět K. Rada, kterému k dalšímu skórování pomohla teč kamýckého beka. Až teprve v samotném závěru se hosté konečně trefili a upravili tak skóre na konečných 3:1.

Branky: 49. Šustr, 52., 68. Rada

Sestava: Pazderka - Pejla (46. K. Vlasák), K. Vostrý, Šustr, Zorek (61. A. Reisser) - Rákosník (79. Ochtábec), Kuchař, Rada (T. Reisser), Sládek (46. Patera) - Kukla, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904